Maia Sandu: E nevoie urgent de o evaluare externă

Boțan spune că Sandu ar fi discutat cu partidele dacă nu existau deputați toxici. Este nevoie să stabilim arii protejate de stat. Analistul recunoaște că Maia Sandu trebuie protejată și izolată pentru a nu se intoxica.

Între timp, președintele a recunoscut repetat că la Preșidenție e nevoie de o evaluare externă. Sunt consilieri care trebuiesc evaluați.

Urmărește-ne și pe t.me/Omniapres

Președintele țării, Maia Sandu, sub lozinca „eliberăm statul capturat” încearcă să captureze țara. Opinia a fost expusă de către fostul judecător la CEDO Stanislav Pavlovschi și ex-vicepremierul Alexandru Muravaschi la NTV Moldova.

“Aceste argumente, că trebuie să eliberăm statul capturat, sunt false și sunt folosite pentru a ascunde adevăratul scop de a recaptura statul. Dacă să spunem lucrurilor pe nume, asta se întâmplă acum”, a declarat Pavlovschi.

“Cea mai mare greșeală pe care o face președintele Maia Sandu este excluderea oricărui dialog cu forțele politice, consideră Muravschi.

Ei nu au aliați și nici nu și-i doresc. Ei nu vor să ducă un dialog cu forțele politice. Sandu are o idee fix, de a captura toată puterea în stat”, a mai spus Alexandru Muravschi.

  -----
@omniapres.md

Recomandăm și ...

Horoscop 29 martie – Scorpion – Vă bucurați de o revedere pe care o așteptați de ceva timp

Horoscop 29 martie - o să ne bucurăm de ce am agonisit, o să ne facem drum spre prieteni, rudele la care ținem și o să avem un weekend consistent. Berbec O să adunați niște bani cu care intenționați să călătoriți, să vă distrați, ca să...

Vasile Bolea despre forumul economic CSI: “Este important să restabilim piețele tradiționale pentru antreprenorii din Republica Moldova”

Delegația partidului ”Renaștere”, formată din deputați și consilieri raionali, participă la Forumul Economic Internațional al statelor membre ale CSI de la Moscova. Vasile Bolea, deputat în Parlamentul Republicii Moldova și unul dintre liderii Partidului „Renaștere”, declară că ”este foarte important ca Moldova să aibă posibilitatea...

BREAKING NEWS: Magistrata Marina Rusu a depus o cerere privind revocarea membrilor Herman von Hebel și Tatiana Răducanu

După publicarea rezultatelor investigației care a fost efectuată de Anticoruptie.md în privința Președintelui comisiei de Pre-vetting, Herman von Hebel, am considerat necesar să depun o cerere privind revocarea membrilor Herman von Hebel și Tatiana Răducanu, pe motiv de lipsă a unei reputații ireproșabile și...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMA ORĂ

Opinie

Politica