Zinaida Greceanîi a adresat un mesaj de felicitare lui Ion Chicu

Președintele Parlamentului Republicii Moldova, Zinaida Greceanîi, … Zinaida Greceanîi a adresat un mesaj de felicitare lui Ion Chicu cu ocazia zilei de naștere.

Cu o deosebită plăcere adresez Domnului Ion Chicu, ex-Prim-ministru al Republicii Moldova, cele mai sincere și calde felicitări prilejuite de Ziua de naștere.

Stimate Domnule Ion Chicu, de mulți ani Vă cunosc ca pe un profesionist de nivel înalt care se distinge prin responsabilitate, perseverență, clarviziune, abilitatea de a implementa cu succes noi idei și soluții întru binele Republicii Moldova.

Ați deținut una dintre cele mai importante funcții în stat atunci când țara a avut cel mai mult nevoie de o conducere înțeleaptă, dedicată și experimentată. Trebuie să Vă mulțumim pentru efortul titanic pe care l-ați depus, pentru că ați pus în centrul atenției Omul – viața sa sigură și liniștită, viitorul prosper al familiilor.

Echipa guvernamentală sub conducerea Dumneavoastră a demonstrat capacitatea de a lupta cu pandemia, de a menține viabilitatea și funcționalitatea proceselor în stat, asigurând totodată buna continuare a acestora. Sunt sigură că profesionalismul Dumneavoastră, experiența practică bogată, poziția civică activă vor servi și pe viitor Republicii Moldova și cetățenilor țării.

Este important să fiți sănătos, să Vă păstrați optimismul, fermitatea și să Vă bucurați de înțelegerea și sprijinul celor apropiați.

La Mulți ani fericiți pentru Dumeavoastră și pentru familia Dumeavoastră, stimate Domnule Ion Chicu!

Comunicăm