A fost pusă sub control judiciar

Ministrul Culturii, Bogdan Gheorghiu, a dispus suspendarea contractului de management încheiat cu Beatrice Rancea pentru Opera Națională Română din Iași.

Decizia vine după ce Rancea a fost pusă sub control judiciar în dosarul în care este acuzată de deturnarea fondurilor Operei de la Iași și din București.

România coruptă la nivel înalt!

Amintim că 27 percheziții au loc luni dimineață într-un dosar cu fraude economice în care principala vizată este Beatrice Rancea, actuala directoare a Operei Române din Iași și fosta directoare a Operei din București.

Conform surselor G4Media, procurorii suspectează că din anul 2014 s-ar fi constituit și ar fi acționat în Iași și București un grup infracțional organizat condus de Beatrice Rancea, grup la care ar fi aderat ulterior și alte persoane.

Adevărata frăție – Român, stăpân a 40 de „sclavi” moldoveni exploatați pe șantierele din Franța. Rețeaua lui a câștigat 14 milioane de euro

Membrii grupului sunt suspectați că au acționat în scopul de a obține sume mari de bani provenind din subvenții și alocări de la bugetul de stat, în speță de la bugetul Ministerului Culturii, au mai explicat sursele citate.

Daniel Ioniţă vrea să fie deputat în Republica Moldova

Comunicăm