Sturza: ”Но мы пойдем другим путем”

Irina Vlah, Bașcanul al UTA Găgăuzia i-a răspuns lui Ion Sturza, care vorbește despre democrația de a alege vaccinul pentru cetățenii Republicii Moildova, el spune că ”мы пойдем другим путем”(noi vom merge pe altă cale). El spune că se fac investiții mari în generația tânără, inclusiv și în Găgăuzia, care va schimba mentalitatea și vor fi nevoiți să accepte valorile occidentale, care, după părerea lui, sunt mai presus de cele tradiționale din Est.

Что уж там…
Откажитесь! Но мы пойдем другим путем, как говорил класик. Уверен, ваши дети пойдут другим путем. Такие вот дела, мои дорогие!, notează Sturza

Nemerenco impune cetățenilor un vaccin

Urmărește-ne și pe t.me/Omniapres

Astfel, Irina Vlah notează că ”un fost prim-ministru al Republicii Moldova a lansat o adresare găgăuzilor.

În opinia mea un mesaj dezechilibrat și atacator.

Sunt obligată să răspund în numele găgăuzilor.

Păcat, stimate domn.

Păcat că vă credeți superior nouă, găgăuzilor.

Păcar că, locuind într-un stat democratic, nu ați reușit să învățați ce înseamnă democrația.

Democrația înseamnă mai întâi de toate respect necondiționat al dreptului altor oameni la părere și la alegere. Nimeni nu poate ataca părerea și alegerea medicilor găgăuzi.

România coruptă la nivel înalt!

În democrație poate fi folosită numai calea convingerii.

Păcat că nu observați că, în toată lumea, inclusiv în cea mai civilizată parte precum este Uniunea Europeană, sunt mulți oameni care refuză vaccinarea, și nimeni nu-i atacă. Autoritățile încearcă să-i convingă.

Păcat că nu ați venit cu un apel la sursele media să fie mai atente când difuzează informații neverificate despre vaccinuri, astfel trezind îndoieli în sufletele oamenilor.

În cele din urmă vă recomand să vă gândiți la o fraza spusă de Barack Obama despre democrație: “Democrația înseamnă compromis chiar și atunci când ai 100% dreptate.”

Și vă mai propun o frază a lui Nicolae Iorga despre omenie: “Sunt succese care te înjosesc, și sunt înfrângeri care te înalță.”

Maia Sandu refuză să se vaccineze cu AstraZeneca

  -----
@omniapres.md

Recomandăm și ...

Horoscop 18 mai – zodia care va avea parte de o surpriză plăcută

Horoscop 18 mai - o zi cu bucurie. O să ne facem drum prin împrejurimi, poate chiar mai departe de casă, c-or fi oameni care ne așteaptă și o să consolidăm relațiile, atât cele de afaceri, cât și personale. TAUR Poate ați chemat niște prieteni pe...

Valeriu Ostalep: „Populația Republicii Moldova nu vrea să lupte cu nimeni”

Întreaga populație a Moldovei nu vrea să lupte cu nimeni și este îngrijorată de declarațiile militariste ale autorităților. Drept urmare, ei sînt nevoiți să scoată din țară copiii de 16-17 ani, pentru ca aceștia să nu fie nevoiți să lupte mai tîrziu. O astfel de opinie...

VIDEO: Iurie Mărgineanu: Dragalin ar porni dosare de corupție și împotriva actualei puteri, dar nu i se permite

Șefa Procuraturii Anticorupție, Veronica Dragalin, ar vrea să investigheze anumite dosare de rezonanță, precum licitația de la aeroport, drumul Leova-Bumbăta și altele, dar acest lucru nu i se permite. De această părere este avocatul Iurie Mărgineanu, care susține că, în PAS, există „persoane care sunt...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMA ORĂ

Opinie

Politica