Sturza a folosit un cuvânt urât

Ион Стурза назвал «подонками» врачей из Гагаузии, отказавшихся от вакцины AstraZeneca

Irina Vlah, Bașcanul al UTA Găgăuzia i-a răspuns lui Ion Sturza, care vorbește despre democrația de a alege vaccinul pentru cetățenii Republicii Moildova, el spune că ”мы пойдем другим путем”(noi vom merge pe altă cale). El spune că se fac investiții mari în generația tânără, inclusiv și în Găgăuzia, care va schimba mentalitatea și vor fi nevoiți să accepte valorile occidentale, care, după părerea lui, sunt mai presus de cele tradiționale din Est.

Что уж там…
Откажитесь! Но мы пойдем другим путем, как говорил класик. Уверен, ваши дети пойдут другим путем. Такие вот дела, мои дорогие!, notează Sturza

Nemerenco impune cetățenilor un vaccin

Urmărește-ne și pe t.me/Omniapres

Astfel, Irina Vlah notează că ”un fost prim-ministru al Republicii Moldova a lansat o adresare găgăuzilor.

În opinia mea un mesaj dezechilibrat și atacator.

Sunt obligată să răspund în numele găgăuzilor.

Păcat, stimate domn.

Păcat că vă credeți superior nouă, găgăuzilor.

Păcar că, locuind într-un stat democratic, nu ați reușit să învățați ce înseamnă democrația.

Democrația înseamnă mai întâi de toate respect necondiționat al dreptului altor oameni la părere și la alegere. Nimeni nu poate ataca părerea și alegerea medicilor găgăuzi.

România coruptă la nivel înalt!

În democrație poate fi folosită numai calea convingerii.

Păcat că nu observați că, în toată lumea, inclusiv în cea mai civilizată parte precum este Uniunea Europeană, sunt mulți oameni care refuză vaccinarea, și nimeni nu-i atacă. Autoritățile încearcă să-i convingă.

Păcat că nu ați venit cu un apel la sursele media să fie mai atente când difuzează informații neverificate despre vaccinuri, astfel trezind îndoieli în sufletele oamenilor.

În cele din urmă vă recomand să vă gândiți la o fraza spusă de Barack Obama despre democrație: “Democrația înseamnă compromis chiar și atunci când ai 100% dreptate.”

Și vă mai propun o frază a lui Nicolae Iorga despre omenie: “Sunt succese care te înjosesc, și sunt înfrângeri care te înalță.”

Maia Sandu refuză să se vaccineze cu AstraZeneca

  -----
@omniapres.md

Recomandăm și ...

Andrei Nastase: Când eu și colegii mei luptam în stradă, partenerii de dezvoltare îl susțineau pe Plahotniuc

Andrei Nastase declară că atunci când împreună cu colegii „eram în stradă și luptam pentru statul de drept, drepturile și libertățile civice, dreptul la asociere, libertatea presei, Plahotniuc, susținut de partenerii de dezvoltare, îmi punea în cârcă orice doar pentru a mă compromite„. Cum a...

VIDEO Consiliul Superior al Procurorilor s-a întrunit astăzi în ședință

Consiliul Superior al Procurorilor s-a întrunit astăzi în ședință: Plenul va examina dosarele candidaților pentru funcția de Procuror General Consiliul Superior al Procurorilor s-a întrunit astăzi, 24 mai, în ședință. Pe agendă sunt două subiecte, printre care și examinarea dosarelor candidaților în cadrul concursului pentru...

Statele Unite îşi vor revizui termenii cooperării cu Georgia şi introduc restricţii de vize

Statele Unite îşi vor revizui întreaga cooperare cu Georgia după ce parlamentul acestei ţări a adoptat o lege controversată privind "influenţa străină", a anunţat joi seara secretarul de stat Antony Blinken, relatează AFP şi Reuters. "Astăzi lansez o revizuire completă a cooperării bilaterale dintre Statele...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMA ORĂ

Opinie

Politica