Nemerenco manifestă simptome

Ala Nemerenco, consiliera Maiei Sandu, manifestă simptome de mitomanie. Boala se agravează, iar ultima dată a provocat îngrijorarea medicilor.

Spune minciuni cănd a declarat în cadrul unei emisiuni TV că centrul de triere al pacienților aduși cu suspecții la COVID-19, care este amplasat la Moldexpo, nu mai primește ambulanțe cu bolnavi și că mașinile de pe ambulanță ajung greu la pacienți din cauza numărului mare de solicitări.

Da vouă tot vi se par stranii ochii dlui Ambasador al UE în Moldova?

Urmărește-ne și pe t.me/Omniapres

Oleg Crudu, directorul Centrului COVID-19 Chișinău dezminte și dezaprobă declarațiile consilierei prezidențiale Ala Nemerenco cu privire la informația precum că Centrul de triere de la Moldexpo nu mai primește ambulanțe cu bolnavi și că aceștia sunt duși direct la spitalele unde se mai găsește câte un pat.

Potrivit Agora.md, Crudu a declarat că în total, la Centrul Moldexpo din Chișinău sunt 420 de locuri, iar la moment, 27 dintre acestea sunt libere.

„Nu este adevărat. Eu numai ce am venit de acolo. Cineva v-a spus vouă asta? Sigur că primit pacienți. În total sunt 420 de locuri. La moment sunt 27 de locuri libere. Nu este vorba că nu primi”, a precizat Oleg Crudu.

Maia trebuie vaccinată contra mincinii

Maia Sandu la fel spune minciuni când a declarat ieri la o emisiune radio că ”Republica Moldova a venit foarte târziu cu această solicitare. Vă amintesc, că, din păcate, Guvernul Chicu nu a indicata dorința, de a cumpăra prin Platforma Covax. Abia când am venit noi am făcut această solicitare”

Chicu: Suntem prima țară din Europa, care a primit vaccinul anti COVID 19 pe platforma COVAX

Viorica Dumbrăveanu a informat opinia publică că ”Astăzi va ajunge în țară primul lot de 14.400 de doze de vaccin AstraZeneca, pe platforma COVAX. Este un succes pentru țara noastră, deoarece Republica Moldova este printre primele țări care primește vaccinuri împotriva COVID-19, în prima tranșă de livrări COVAX. Este rezultatul eforturilor enorme depuse de echipa Ministerului Sănătății, Muncii și Protecției Sociale, începând cu luna iulie 2020. Mulțumesc mult și sunt recunoscătoare echipei de la MSMPS, ANSP, OMS, UNICEF. ”

  -----
@omniapres.md

Recomandăm și ...

Lavrov spune că planul de pace al Ucrainei este inutil

Ministrul rus de externe Serghei Lavrov, a declarat, într-un interviu publicat vineri că planul de pace propus al Ucrainei este inutil, deoarece se bazează pe noțiuni inacceptabile precum retragerea Moscovei din zonele pe care le-a capturat, relatează telex.md. Lavrov a declarat pentru cotidianul moscovit Izvestia...

Alexandru Tănase: Cine va plăti factura politică pentru zâmbetul batjocoritor al dlui Herman von Hebel?

Scandalul iscat de o anchetă jurnalistică, care-l vizează pe președintele Comisiei de Evaluare Extraordinară, Herman von Hebel, nu se referă la integritate, ci la credibilitate. Este limpede că eșecurile sale manageriale din cariera sa în Olanda nu denotă lipsa de integritate, ci mai degrabă...

Dinu Plîngău: Președintele Comisiei Pre-vetting este în incompatibilitate de a-și mai exercita funcția

Dinu Plîngău declară că Președintele Comisiei Pre-vetting este în incompatibilitate de a-și mai exercita funcția și a continua activitatea. Potrivit lui Dinu Plîngău, dincolo de acuzațiile privind încălcarea legislației și comiterea anumitor ilegalități descrise în presa internațională, întregul proces, care presupune nu doar evaluarea integrității...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMA ORĂ

Opinie

Politica