Am ajuns într-un colaps fără precedent. Banii rezervați de Guvernul Chicu pentru situațiile excepționale se sfârșesc

Nelly Sambris vine cu un comentariu pe Facebook despre situația dramatică din țară. Criza politică creată de politicieni, criza economică și financiară, provocată de pandemie și ”sute de pacienti cu boli cardiace si alte urgente așteaptă cu orele ambulanta și mor acasa”.

Pentru cei care striga anticipate “amuia”, astăzi au murit 33 de oameni, unii dintre care pe coridoarele spitalelor “ca câinii” ( va rog, nu insult animalele, folosesc o expresie intrata in uz intr-o societate in care nu doar animalele, dar nici oamenii nu au parte de un tratament mai respectuos). Și asta e doar cifra decedaților in spitale, prin satele Moldovei, mulți mor pe acasă de “o simpla răceala”.

Ion Chicu: ”Noi, moldovenii, trebuie să fim recunoscători tuturor țărilor care ne-au ajutat, inclusiv României”

Sute de pacienti cu boli cardiace si alte urgente așteaptă cu orele ambulanta și mor acasa. Am ajuns intr-un colaps fără precedent. Banii rezervati de guvernul Chicu pentru situațiile excepționale se sfirsesc, guvernul in exercitiu nu poate face absolut nicio manevra de completare a fondurilor, pentru ca nu are împuternicirile necesare, și chiar dacă i-ar fi oferite, acest guvern NU ARE capacități manageriale de gestionare a crizei. In fruntea ministerului Sănătății in perioada unei crize FĂRĂ PRECEDENT avem doar un secretar de stat care cedeaza nervos și a scapat demult lucrurile de sub control!

Ce ne facem? Fiecare pe cont propriu?

As propune cu toată seriozitatea un proiect de lege care ar impune candidații de pe listele la deputăție și candidații la presedentie sa fie obligați sa treacă un control psihiatric serios. Medici buni care nu vor mai avea chef sa trișeze, se vor găsi, ei acum vor fi foarte motivați., a mai scris Nelly Sambris.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *