Aș fi făcut în primul rând o excursie nu în străinătate, ci în toate instituțiile medicale

Nelly Sambris pune o diagnoză a inițiativelor președintelui Maiei Sandu, dar, totodată, sugerează o cale mult mai eficientă în beneficiu cetățenilor, dacă asta își dorea pentru alegătorii ei și pentru cetățenii Republicii Moldova .

Dacă as fi fost in locul Maiei Sandu as fi avut ca prioritate viața, pentru ca mulți dintre cei care au murit și vor muri, au crezut poate cu tot sufletul intr-o schimbare adevarata atunci cind au mers in noiembrie la vot.

  • As fi înaintat o garnitura de miniștri încă din decembrie, oamenii mei, partenerii mei, cei mai eficienti profesionisti in cele mai importante domenii, ca sa scot tara din criza.
  • As fi negociat, as fi anunțat ca îmi doresc un guvern, nu as fi rugat sa nu-mi fie votat guvernul pentru a cheltui cartușele inzadar.
  • As fi făcut in primul rind o excursie nu in străinătate, ci in toate instituțiile medicale și m-as fi îngrozit numai la gindul sa organizez anticipate pina la stabilizarea situației.

Urmărește-ne și pe t.me/Omniapres

Valul cel mai greu venea dinspre Marea Britanie și așa cum a atins toate țările, era clar ca urma sa atinga și RM. Nu mi-ar fi pasat ce spune PSRM sau Sor, sau alții, cite critici ar fi adus activitatii guvernului meu și cind ar fi avut de gind acestia sa mi-l demită. As fi rezolvat toate problemele stringente legate de vaccinuri, spitale, economie.

Dacă îmi doream cu adevărat sa îmi asum guvernarea iar banda îmi punea piedici, era sa am tot dreptul sa spun cu mina pe inima ca nu se dorește depășirea crizei și ca ăștia nu își doresc decit sa ramina la treuca.

Nu m-as fi gindit nici pentru o clipa cite mandate iau acum la fierbinte și cite as lua peste jumătate de an, pentru ca nu am mințit oamenii ca sa bat fierul cit e cald, pentru ca știam ca voi ramine aceeași și ca am încredere ca fac tot ce trebuie ca sa nu le înșel asteptarile.

Nu m-as fi gindit ca intru intr-o capcana și as pierde credit politic cind oamenii mor, m-as fi gindit la ce fac mai departe după criza, cind cu inima împăcată le-as fi zis oamenilor ca e timpul pentru anticipate și atunci as fi căutat toate căile legale posibile ca acest lucru sa se intimple și chiar, din nou, as fi negociat.

Ca nu cumva sa se găsească cineva care sa spună ca in 2019 s-a putut de ciocnit sampanie cu Dodon la inaugurarea premierului, pe timp de pace, iar acum cind suntem intr-un război pe viața și moarte, nu se poate.

Pentru ca principii.

Nu m-as fi temut, pentru ca unde dragoste nu e nimic, nu e.

  -----
@omniapres.md

Recomandăm și ...

Ion Chicu: Faptul că a apărut reprezentantul PAS, nu înseamnă că noi trebuie să renunțăm

Ion Chicu sugerează că Maia Sandu i-a interzis lui Mazeiks - Ambasadorul UE, să participe la evenimentul de duminică. Ea a depus toate eforturile să minimizeze importanța evenimentului și a disponibilității partidelor de a coopera, mai spune Ion Chicu, președintele PDCM. Noi tot timpul am...

ALARMANT: În Moldova decesele au depășit nașterile cu aproape 10.000 de persoane

Natalitatea scăzută și majorarea numărului de decese au dus la o inversare demografică semnificativă în Republica Moldova în 2023. Anul trecut, decesele au depășit cu aproape 10.000 numărul de nașteri, arată datele Biroului Național de Statistică (BNS). Mai exact, au fost înregistrate 33,7 mii de...

Horoscop 28 mai – zodia care are de luat o decizie care îi poate schimba viața

Horoscop 28 mai - o zi cu revelații. Ies la iveală lucruri, situații care ne pot scoate din impas, apar și oameni care pot repara o relație care n-a mai mers și să ne redresăm din mai multe puncte de Vedere. GEMENI Vești bune de prin...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMA ORĂ

Opinie

Politica