Ion Chicu își propune să consolideze societatea și a început să discute cu liderul PSRM. Urmează și alții.

Ion Chicu a fost surprins intrând în sediul partidului socialișt. La ieșire, fostul prim-ministru a discutat cu reporterii TV 8. El a declarat că și-a propous sa facă un proect politic și deja a început să discute și cu alți lideri politici din țară.

Ion Chicu susține că își propune să aibă discuții și cu alți lideri politici din țara noastră, evident, dacă aceștia vor accepta. Era puțin peste ora 15, când în fața sediului PSRM de pe strada Columna. Fostul prim-ministru ne-a spus că a venit să discute cu liderul socialiștilor, Igor Dodon.

După aproape o oră, Ion Chicu a ieșit din sediul PSRM.

Acesta ne-a spus că și-a propus să-și facă un partid politic și deja a început consultațiile cu alți lideri politici din țară. Chicu susține că prima întrevedere a avut-o cu liderul socialiștilor, pentru că au colaborat în timp ce el deținea funcția de premier.

Totoadă, Chicu declară că nu se oprește aici și că va bate și pe la ușa altor partide politice. Am încercat să vorbim și cu liderul socialiștilor, Igor Dodon, însă paznicii ne-au încuiat ușa. Până a fi numit în funcția de prim-ministru, Ion Chicu a fost consilierul prezidențial a lui Igor Dodon în domeniul finanțerlor publice.

Comunicăm