Dodon: ”Deși am lucrat într-o echipă cu Ion Chicu, pe unele subiecte am avut opinii diferite”

Igor Dodon a declarat astăzi că principalul subiect al discuțiilor cu ex-premierul Ion Chicu pe data 18 martie, la sediul formațiunii a fost lansarea în politică a fostului șef de Guvern.

Domnul Chicu a fost ieri la mine și am discutat despre faptul că vrea să se lanseze în politică. Eu i-am spus opinia mea, că ar fi bine să consolidăm eforturile… El se vede pe segmentul centru-dreapta. Noi i-am propus să vină în echipă, în eventualitatea unor alegeri anticipate. El a spus că vrea să facă ceva separat. Cred că țara are nevoie de partide de pe centru-dreapta”, a declarat Igor Ddoon.

Politicianul a spus că deși anul trecut a lucrat într-o echipă cu Ion Chicu, pe unele subiecte au avut opinii diferite. „Noi am discutat aprins multe subiecte, care nu au apărut în presă”, a spus Igor Dodon.

Pe 18 martie, Ion Chicu a fost surprins de echipa TV8, intrând în sediul socialiștilor. La ieșire, fostul prim-ministru a spus că și-a propus să facă un proiect politic și deja a început să discute și cu alți lideri politici din țară.

Comunicăm