Slusari: Pshihoza anticipatelor nu a trecut degeaba. Dar și în ajunul catastrofei Igor Grosu

Slusari a manifestat o îngrijorare profundă, anticipând evenimentele planificate pentru ziua de mâine. Se vede că deputatul poate veni mâine la Parlament cu tractoarele. Deputatul nu are somn la ora asta.

Erau mai mulți îngrijorați pe atunci, dle deputat, când terorizai cetățenii cu tractoriștii pe drumurile naționale. Ai dat jos un Guvern cu plugul, poate și pandemia o poți stabiliza cu ajutorul ortaclori. Fără demagogie, dle politician. nu ești important.

Slusari notează înainte de somn ”Antirecord de cazuri de infectări și de numărul de decese !!!

Trei luni de haos politic fără guvern și cu pshihoza anticipatelor nu a trecut degeaba.

Dar și în ajunul catastrofei Igor Grosu cu căteva ore înainte de ședința Parlamentului nu cunoaște dacă PAS votează propriu guvern, iar Dodon din nou trimite pe artacii săi în Curtea Constituțională în speranța disperată să aibă propriu candidat.

Vreau să întreb “cele mai importante forțe politice” dacă își asumă responsabilitatea pentru dezastru, ce urmează în țară, și pentru raiting politic pe secrii ?” a postat Slusari pe Facebook

Deputatul Dinu Plîngău susține că Igor Grosu, candidatul desemnat de Maia Sandu să formeze noul Cabinet de miniștri, i-a îndemnat pe deputații Partidului Platforma Demnitate și Adevăr să nu se grăbească cu votul de încredere pentru Programul de guvernare “Moldova sănătoasă”, care mâine va fi supus dezbaterilor în plenul Parlamentului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *