Afacerea care a crescut de la zero la un miliard de dolari în jumătate de an

Jocul popular gratuit RPG Genshin Impact de la Studio miHoYo a avut un succes masiv de când a fost lansat anul trecut și, în ciuda faptului că a fost și pe PS4 și PC, a devenit cel mai rapid joc mobil care a atins un venit de un miliard de dolari din App Store și Google Play.

După mai puțin de șase luni, Genshin Impact a depășit alte titluri de succes, cum ar fi Pokemon Go, Lineage M și Clash Royale, conform datelor Sensor Tower. În comparație, PUBG Mobile a avut nevoie de puțin peste 16 luni pentru a-și atinge cheltuielile de un miliard de dolari, după ce a început să monetizeze, în timp ce Honor of Kings a necesitat aproximativ 18 luni doar pentru iOS, notează Playtech.

Popularul RPG a depășit Pokemon Go și Clash Royale într-un timp record

Urmărește-ne și pe t.me/Omniapres

Alte date interesante dezvăluite sunt că Genshin Impact s-a clasat pe locul trei în prezent printre cele mai importante jocuri mobile care generează venituri la nivel global, este titlul cu cele mai mari încasări în afara Chinei în ultimele 30 de zile și generează venituri zilnice de aproximativ 5,8 milioane de dolari numai pe dispozitive mobile. Pe PC și PS4, aceste cifre sunt probabil similare.

O creștere a cheltuielilor jucătorilor este de obicei observată ori de câte ori este lansat un nou personaj, ceea ce nu este prea surprinzător, deoarece Genshin Impact are un aflux regulat de conținut post-lansare și caractere disponibile printr-un sistem extrem de profitabi.

Influența lui Genshin Impact în afara PC-ului, PS4 și platformelor mobile pe care este disponibilă a fost la fel de impresionantă, chiar dacă un pic ciudată. Un crossover recent KFC care a cerut fanilor să viziteze fast-food-ul din China a trebuit să fie închis din cauza încălcărilor protocolului COVID-19, deși angajații care au avut de-a face cu jucătorii Genshin Impact.

  -----
@omniapres.md

Recomandăm și ...

Horoscop 18 mai – zodia care va avea parte de o surpriză plăcută

Horoscop 18 mai - o zi cu bucurie. O să ne facem drum prin împrejurimi, poate chiar mai departe de casă, c-or fi oameni care ne așteaptă și o să consolidăm relațiile, atât cele de afaceri, cât și personale. TAUR Poate ați chemat niște prieteni pe...

Valeriu Ostalep: „Populația Republicii Moldova nu vrea să lupte cu nimeni”

Întreaga populație a Moldovei nu vrea să lupte cu nimeni și este îngrijorată de declarațiile militariste ale autorităților. Drept urmare, ei sînt nevoiți să scoată din țară copiii de 16-17 ani, pentru ca aceștia să nu fie nevoiți să lupte mai tîrziu. O astfel de opinie...

VIDEO: Iurie Mărgineanu: Dragalin ar porni dosare de corupție și împotriva actualei puteri, dar nu i se permite

Șefa Procuraturii Anticorupție, Veronica Dragalin, ar vrea să investigheze anumite dosare de rezonanță, precum licitația de la aeroport, drumul Leova-Bumbăta și altele, dar acest lucru nu i se permite. De această părere este avocatul Iurie Mărgineanu, care susține că, în PAS, există „persoane care sunt...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMA ORĂ

Opinie

Politica