Afacerea care a crescut de la zero la un miliard de dolari în jumătate de an

spot_img

Jocul popular gratuit RPG Genshin Impact de la Studio miHoYo a avut un succes masiv de când a fost lansat anul trecut și, în ciuda faptului că a fost și pe PS4 și PC, a devenit cel mai rapid joc mobil care a atins un venit de un miliard de dolari din App Store și Google Play.

După mai puțin de șase luni, Genshin Impact a depășit alte titluri de succes, cum ar fi Pokemon Go, Lineage M și Clash Royale, conform datelor Sensor Tower. În comparație, PUBG Mobile a avut nevoie de puțin peste 16 luni pentru a-și atinge cheltuielile de un miliard de dolari, după ce a început să monetizeze, în timp ce Honor of Kings a necesitat aproximativ 18 luni doar pentru iOS, notează Playtech.

Popularul RPG a depășit Pokemon Go și Clash Royale într-un timp record

Alte date interesante dezvăluite sunt că Genshin Impact s-a clasat pe locul trei în prezent printre cele mai importante jocuri mobile care generează venituri la nivel global, este titlul cu cele mai mari încasări în afara Chinei în ultimele 30 de zile și generează venituri zilnice de aproximativ 5,8 milioane de dolari numai pe dispozitive mobile. Pe PC și PS4, aceste cifre sunt probabil similare.

O creștere a cheltuielilor jucătorilor este de obicei observată ori de câte ori este lansat un nou personaj, ceea ce nu este prea surprinzător, deoarece Genshin Impact are un aflux regulat de conținut post-lansare și caractere disponibile printr-un sistem extrem de profitabi.

Influența lui Genshin Impact în afara PC-ului, PS4 și platformelor mobile pe care este disponibilă a fost la fel de impresionantă, chiar dacă un pic ciudată. Un crossover recent KFC care a cerut fanilor să viziteze fast-food-ul din China a trebuit să fie închis din cauza încălcărilor protocolului COVID-19, deși angajații care au avut de-a face cu jucătorii Genshin Impact.

  -----
@omniapres.md

Recomandăm și ...

Peter Szijjarto declară că aderarea Ucrainei la NATO este exclusă

Ministrul ungar de externe Peter Szijjarto a afirmat miercuri că, "în circumstanţele actuale", aderarea Ucrainei la NATO este exclusă, relatează agenţia EFE. "Aliaţii au spus clar că în circumstanţele actuale aderarea Ucrainei la NATO este exclusă", a declarat ministrul Szijjarto presei ungare, vorbind de la...

Dumitru Alaiba a semnat ordinul de demisie a directorului Serviciului național unic 112, Liviu Oboroc

Directorul Serviciului național unic pentru apelurile de urgență 112, Liviu Oboroc, a fost demis. Ordinul a fost semnat de către vicepremierul Dumitru Alaiba, ministru al dezvoltării economice și digitalizării, transmite IPN. „Este o tragedie din care trebuie să tragem unele concluzii despre cum funcționează și...

Rusia vrea să ceară străinilor să semneze un “acord de loialitate”

Ministerul de Interne al Rusiei a pregătit un proiect de lege care i-ar obliga pe străini să semneze un "acord de loialitate" ce le-ar interzice să critice politica oficială, să discrediteze istoria militară sovietică şi să nu se conformeze valorilor familiei tradiţionale, relatează Reuters. De...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

ULTIMA ORĂ

Opinie

Politica