A fost unul dintre cei mai buni și eficienți prim-ministri

Stanislav Pavlovschi constată că ”daca de spus lucrurilor pe nume…, Ion Chicu a fost unul dintre cei mai buni si eficienti prim-ministri din toata istoria moderna a Moldovei.

Ca sa intelegeti asta, este sufucient sa comparati situatia epidemica de atunci cu situatia epidemica de azi. Numarul deceselor in urma covidului in ultimele trei luni este comparabul cu toata perioada pandemiei pana la demisia guvernului! Numai cei orbi nu vad asta!

Urmărește-ne și pe t.me/Omniapres

Guvernul era pregatit sa acorde agricultorilor ajutorul funanciar de sute de milioane de lei. Acum agricultorii raman fara acest ajutor…

Sa lasi tara fara un guvern timp de trei luni, pe timp de pandemie ca sa obtii realizarea scopurilor inguste de partid poate fi numit drept o crima impotriva poporului.

Si raspunderea pentru haosul artificial creat in tara trebuie sa poarte cei care prin incompetenta si capriciile sale au provocat aceasta criza constitutionala, victima careia este intregul nostru popor!

Oameni buni, Lasați-vă orgoliile! Salvati Tara!

Oameni buni si cei ne buni, deschideti-va ochii, priviti ce se face in jurul vostru: sanatatea intregului popor este pusa in primejdie! Lasati-va orgoliile! Salvati Tara!

Victor Puşcaş a dat dreptate lui Stanislav Pavlovschi. ”Aveți perfectă dreptate. Eu cunosc toți șefii de Guvern pe parcursul ultimilor 40 de ani și condițiile în care au activat. Guvernul I.Chicu a activat în cele mai grele și complicate condiții. Timpul guvernării acestui Guvern, în opinia mea, poate fi comparat, numai cu anii 1946-1947. Dar cine apreciază ? Este de al nostru sau nu ?

Totul depinde de noua morală: buni -răi, deștepți-proști, loiali-neloiali etc”.

În actuala condiție, când unii vor anticipate pe timp de pandemie, iar alții declară grija față de cetățeni, apoi anticipate, considerăm că anume clasa aceasta politică s-a discreditat total și prin mimările de avea grijă de oameni, ei ar trebui să plece.

Republica Moldova are nevoie de altă cultură politică, de politicieni inteligenți și responsabili.

  -----
@omniapres.md

Recomandăm și ...

Andrei Nastase: Când eu și colegii mei luptam în stradă, partenerii de dezvoltare îl susțineau pe Plahotniuc

Andrei Nastase declară că atunci când împreună cu colegii „eram în stradă și luptam pentru statul de drept, drepturile și libertățile civice, dreptul la asociere, libertatea presei, Plahotniuc, susținut de partenerii de dezvoltare, îmi punea în cârcă orice doar pentru a mă compromite„. Cum a...

VIDEO Consiliul Superior al Procurorilor s-a întrunit astăzi în ședință

Consiliul Superior al Procurorilor s-a întrunit astăzi în ședință: Plenul va examina dosarele candidaților pentru funcția de Procuror General Consiliul Superior al Procurorilor s-a întrunit astăzi, 24 mai, în ședință. Pe agendă sunt două subiecte, printre care și examinarea dosarelor candidaților în cadrul concursului pentru...

Statele Unite îşi vor revizui termenii cooperării cu Georgia şi introduc restricţii de vize

Statele Unite îşi vor revizui întreaga cooperare cu Georgia după ce parlamentul acestei ţări a adoptat o lege controversată privind "influenţa străină", a anunţat joi seara secretarul de stat Antony Blinken, relatează AFP şi Reuters. "Astăzi lansez o revizuire completă a cooperării bilaterale dintre Statele...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMA ORĂ

Opinie

Politica