A fost unul dintre cei mai buni și eficienți prim-ministri

spot_img

Stanislav Pavlovschi constată că ”daca de spus lucrurilor pe nume…, Ion Chicu a fost unul dintre cei mai buni si eficienti prim-ministri din toata istoria moderna a Moldovei.

Ca sa intelegeti asta, este sufucient sa comparati situatia epidemica de atunci cu situatia epidemica de azi. Numarul deceselor in urma covidului in ultimele trei luni este comparabul cu toata perioada pandemiei pana la demisia guvernului! Numai cei orbi nu vad asta!

Guvernul era pregatit sa acorde agricultorilor ajutorul funanciar de sute de milioane de lei. Acum agricultorii raman fara acest ajutor…

Sa lasi tara fara un guvern timp de trei luni, pe timp de pandemie ca sa obtii realizarea scopurilor inguste de partid poate fi numit drept o crima impotriva poporului.

Si raspunderea pentru haosul artificial creat in tara trebuie sa poarte cei care prin incompetenta si capriciile sale au provocat aceasta criza constitutionala, victima careia este intregul nostru popor!

Oameni buni, Lasați-vă orgoliile! Salvati Tara!

Oameni buni si cei ne buni, deschideti-va ochii, priviti ce se face in jurul vostru: sanatatea intregului popor este pusa in primejdie! Lasati-va orgoliile! Salvati Tara!

Victor Puşcaş a dat dreptate lui Stanislav Pavlovschi. ”Aveți perfectă dreptate. Eu cunosc toți șefii de Guvern pe parcursul ultimilor 40 de ani și condițiile în care au activat. Guvernul I.Chicu a activat în cele mai grele și complicate condiții. Timpul guvernării acestui Guvern, în opinia mea, poate fi comparat, numai cu anii 1946-1947. Dar cine apreciază ? Este de al nostru sau nu ?

Totul depinde de noua morală: buni -răi, deștepți-proști, loiali-neloiali etc”.

În actuala condiție, când unii vor anticipate pe timp de pandemie, iar alții declară grija față de cetățeni, apoi anticipate, considerăm că anume clasa aceasta politică s-a discreditat total și prin mimările de avea grijă de oameni, ei ar trebui să plece.

Republica Moldova are nevoie de altă cultură politică, de politicieni inteligenți și responsabili.

  -----
@omniapres.md

Recomandăm și ...

Peter Szijjarto declară că aderarea Ucrainei la NATO este exclusă

Ministrul ungar de externe Peter Szijjarto a afirmat miercuri că, "în circumstanţele actuale", aderarea Ucrainei la NATO este exclusă, relatează agenţia EFE. "Aliaţii au spus clar că în circumstanţele actuale aderarea Ucrainei la NATO este exclusă", a declarat ministrul Szijjarto presei ungare, vorbind de la...

Dumitru Alaiba a semnat ordinul de demisie a directorului Serviciului național unic 112, Liviu Oboroc

Directorul Serviciului național unic pentru apelurile de urgență 112, Liviu Oboroc, a fost demis. Ordinul a fost semnat de către vicepremierul Dumitru Alaiba, ministru al dezvoltării economice și digitalizării, transmite IPN. „Este o tragedie din care trebuie să tragem unele concluzii despre cum funcționează și...

Rusia vrea să ceară străinilor să semneze un “acord de loialitate”

Ministerul de Interne al Rusiei a pregătit un proiect de lege care i-ar obliga pe străini să semneze un "acord de loialitate" ce le-ar interzice să critice politica oficială, să discrediteze istoria militară sovietică şi să nu se conformeze valorilor familiei tradiţionale, relatează Reuters. De...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

ULTIMA ORĂ

Opinie

Politica