Chicu: Avem multe de recuperat, dar oamenii sunt vrednici și muncitori, cu multă răbdare și determinare. Avem un scop nobil și suntem siguri de succes!

Ion Chicu a prezentat elementele cheie și direcțiile principale pe care se va axa activitatea echipei Partidul Dezvoltării și Consolidării Moldovei.

”Elementul cheie al Programului este asigurarea dezvoltării țării noastre prin readucerea pe prim-planul vieții social-economice și politice a intelectualității, a celor mai valoroși oameni ai poporului nostru. Adevăratele valori ale neamului din știință, educație, medicină, cultură, sau business, au fost umbrite și lăsate pe plan secund de mediocrități și politicieni cu reputație dubioasă.

Avem ca obiectiv major asumarea unui rol semnificativ în schimbarea spre bine a situației din țară, dar și de a oferi un model de formare a partidului pe principii veritabile democratice.

Urmărește-ne și pe t.me/Omniapres

În acest context, pentru noi contează mult să stabilim o comunicare interactivă cu cetățenii țării pentru consultarea viziunilor echipei PDCM, privind soluționarea celor mai stringente probleme și dezvoltarea țării noastre.”, anunță fostul premier, Ion Chicu.

  -----
@omniapres.md

Recomandăm și ...

Valeriu Ostalep: “Securiștii români ar fi trebuit să-și informeze conducerea despre ce fac ei greșit în Moldova”

În societatea moldovenească există îngrijorări și temeri cu privire la România din cauza memoriei istorice neplăcute, a impunerii cetățenilor Moldovei a denumirii limbii și a studierii nefirești a istoriei românești, precum și din cauza viziunilor și aspirațiilor expansioniste ale conducerii țării vecine. O astfel de...

Alexei Lungu despre paradoxul tarifelor: Prețul gazelor scade pe bursele mondiale, dar în Moldova crește

Monopol este al doilea nume al regimului Sandu. Doamna președinte a construit un singur centru de decizie în toate sferele, dând la o parte punctele de vedere alternative. Este vorba și despre sectorul gazelor. Ca orice monopolist, Sandu înțelege că indiferent de prețurile stabilite, oamenii...

BBC: Există un risc serios ca Ucraina să piardă războiul cu Rusia anul acesta

Fostul comandant al Comandamentului Forțelor Comune din Marea Britanie avertizează că Ucraina ar putea fi înfrântă de Rusia chiar în 2024. Motivul ar fi că ucrainenii ajung să simtă că ”nu mai pot câștiga”. Generalul Sir Richard Barrons, fostul comandant al Comandamentului Forțelor Comune (în...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMA ORĂ

Opinie

Politica