Chicu: Avem multe de recuperat, dar oamenii sunt vrednici și muncitori, cu multă răbdare și determinare. Avem un scop nobil și suntem siguri de succes!

Ion Chicu a prezentat elementele cheie și direcțiile principale pe care se va axa activitatea echipei Partidul Dezvoltării și Consolidării Moldovei.

”Elementul cheie al Programului este asigurarea dezvoltării țării noastre prin readucerea pe prim-planul vieții social-economice și politice a intelectualității, a celor mai valoroși oameni ai poporului nostru. Adevăratele valori ale neamului din știință, educație, medicină, cultură, sau business, au fost umbrite și lăsate pe plan secund de mediocrități și politicieni cu reputație dubioasă.

Avem ca obiectiv major asumarea unui rol semnificativ în schimbarea spre bine a situației din țară, dar și de a oferi un model de formare a partidului pe principii veritabile democratice.

În acest context, pentru noi contează mult să stabilim o comunicare interactivă cu cetățenii țării pentru consultarea viziunilor echipei PDCM, privind soluționarea celor mai stringente probleme și dezvoltarea țării noastre.”, anunță fostul premier, Ion Chicu.

Comunicăm