Europarlamentar român disconsideră cetățenii moldoveni

Europarlamentarul român Eugen Toman vorbește despre alegerile anticipatele din R.Moldova și spune că Rusia utilizează cele mai sofisticate instrumente de dezinformare și propagandă.

Aceasta în timp ce el remarcă faptul că preocuparea UE și a SUA față de situația din R.Moldova arată că influența Kremlinului începe să slăbească.

„Alegerile parlamentare anticipate din Republica Moldova sunt cele mai dificile din ultimii 30 de ani. De ce? Pentru că Rusia va încerca să ducă în eroare cetățenii Republicii Moldova, utilizând cele mai sofisticate instrumente de dezinformare și propagandă. Nemulțumirea exprimată de Rusia la preocuparea legitimă manifestată de Uniunea Europeană și Statele Unite privind situația din Republica Moldova demonstrează că influența regimului de la Kremlin începe să slăbească. Paradoxal, tocmai Rusia care a sugrumat decenii la rând Republica Moldova, implicându-se în procesul electoral, face aceste acuzații”, se arată într-un comentariu pe pagina de Facebook a europarlamentarului.

Iată așa este influiențată opinia publică din Moldova – pe de o parte titulatura de ”europarlament”, iar pe de altă parte, vorbind de influiența Rusiei și favorizând politicile occidentale în Moldova.

Dar cu opinia celui care trăiește în sărăcia din satele Moldovei cineva se socoate?

Comunicăm