Partidele politice își consolidează parteneriatele cu România

Ion Chicu a avut astăzi o întrevedere cu Daniel Ioniță, Ambasadorul României în Republica Moldova. în cadrul căreia a făcut un schimb de opinii legat de evoluția relațiilor social-economice dintre Republica Moldova și România, precum și contextul electoral pentru alegerile parlamentare anticipate.

Fostul premier a mulțumit Excelenței Sale pentru disponibilitatea operativă și receptivitatea de a ajuta țara noastră. ”Am profitat de ocazie pentru a aduce mulțumiri României pentru ajutorul acordat cetățenilor Republicii Moldova în această perioadă complicată, inclusiv vaccinuri, motorină, precum și suportul permanent al României pentru statul nostru” a spus Ion Chicu.

”Este foarte important și apreciem că acel ajutor frățesc, acordat de România, a ajuns în cele mai grele momente pentru țară și cetățeni. De asemenea, apreciez susținerea României oferită Republicii Moldova în procesul de integrare europeană și am convingerea că relațiile bilaterale se vor dezvolta într-o manieră prietenoasă, bazată pe respect reciproc” a mai declarat Ion Chicu, liderul Partidul Dezvoltării și Consolidării Moldovei (PDCM).

Ion Chicu i-a comunicat ambasadorului Daniel Ioniță despre obiectivele promovate de PDCM privind consolidare societății prin eliminarea din discursul public a mesajelor ce dezbină și polarizează cetățenii.

Ambasadorul Ioniță, a reconfirmat disponibilitatea României de a oferi ajutor Republicii Moldova și în continuare, atât prin dezvoltarea proiectelor de asistență, cât și prin sprijinirea pe plan extern și în realizarea parcursul european al țării noastre.

Comunicăm