Partidele politice își consolidează parteneriatele cu România

Ion Chicu a avut astăzi o întrevedere cu Daniel Ioniță, Ambasadorul României în Republica Moldova. în cadrul căreia a făcut un schimb de opinii legat de evoluția relațiilor social-economice dintre Republica Moldova și România, precum și contextul electoral pentru alegerile parlamentare anticipate.

Fostul premier a mulțumit Excelenței Sale pentru disponibilitatea operativă și receptivitatea de a ajuta țara noastră. ”Am profitat de ocazie pentru a aduce mulțumiri României pentru ajutorul acordat cetățenilor Republicii Moldova în această perioadă complicată, inclusiv vaccinuri, motorină, precum și suportul permanent al României pentru statul nostru” a spus Ion Chicu.

Urmărește-ne și pe t.me/Omniapres

”Este foarte important și apreciem că acel ajutor frățesc, acordat de România, a ajuns în cele mai grele momente pentru țară și cetățeni. De asemenea, apreciez susținerea României oferită Republicii Moldova în procesul de integrare europeană și am convingerea că relațiile bilaterale se vor dezvolta într-o manieră prietenoasă, bazată pe respect reciproc” a mai declarat Ion Chicu, liderul Partidul Dezvoltării și Consolidării Moldovei (PDCM).

Ion Chicu i-a comunicat ambasadorului Daniel Ioniță despre obiectivele promovate de PDCM privind consolidare societății prin eliminarea din discursul public a mesajelor ce dezbină și polarizează cetățenii.

Ambasadorul Ioniță, a reconfirmat disponibilitatea României de a oferi ajutor Republicii Moldova și în continuare, atât prin dezvoltarea proiectelor de asistență, cât și prin sprijinirea pe plan extern și în realizarea parcursul european al țării noastre.

  -----
@omniapres.md

Recomandăm și ...

Vasile Bolea despre forumul economic CSI: “Este important să restabilim piețele tradiționale pentru antreprenorii din Republica Moldova”

Delegația partidului ”Renaștere”, formată din deputați și consilieri raionali, participă la Forumul Economic Internațional al statelor membre ale CSI de la Moscova. Vasile Bolea, deputat în Parlamentul Republicii Moldova și unul dintre liderii Partidului „Renaștere”, declară că ”este foarte important ca Moldova să aibă posibilitatea...

BREAKING NEWS: Magistrata Marina Rusu a depus o cerere privind revocarea membrilor Herman von Hebel și Tatiana Răducanu

După publicarea rezultatelor investigației care a fost efectuată de Anticoruptie.md în privința Președintelui comisiei de Pre-vetting, Herman von Hebel, am considerat necesar să depun o cerere privind revocarea membrilor Herman von Hebel și Tatiana Răducanu, pe motiv de lipsă a unei reputații ireproșabile și...

VIDEO Vasile Bolea: Acordurile comerciale cu CSI reprezintă un avantaj incontestabil pentru Republica Moldova

Vasile Bolea, deputat în Parlamentul Republicii Moldova și unul dintre liderii Partidului „Renaștere”, declară că acordurile comerciale cu Comunitatea Statelor Independente (CSI) reprezintă un avantaj incontestabil pentru Republica Moldova. Este mai important astăzi, când unele țări folosesc în lupta de concurenţă metode nu tocmai...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMA ORĂ

Opinie

Politica