Membrii PAS tratează diferit cazul Albot

Cazul Natei Albot a fost unul din cele mai mediatizate ieri și la sigur că va fi un subiect greu de digerat de ”eroina” și de politicienii din PAS.

Igor Grosu a spus că „Este un exemplu de campanie murdară, marca Plahotniuc-Dodon. Cred că în timpul cel mai apropiat Nata Albot va veni cu o reacție și va prezenta argumentele ei. Același lucru l-a declarat și Sergiu Litvinenco spune că „Am asistat la un atac josnic. Nata Albot, ne-a asigurat că va veni în curând cu o reacție la acest atac mișelesc al explonenților binomului Plahotniuc-Dodon”. (o strategie din birou)

Pot fi identificate și alocate circa 1,5 miliarde de lei suplimentar primăriilor

Liderii PAS vorbesc și astăzi despre Plahotniuc care a plecat din țară acum doi ani și pe seamă lui, prin critici, acești politicieni au ajuns în Parlament. Vorbesc și astăzi despre același personaj, iar aceasta dovedește că nu sunt creativi și nici nu evoluează în argumente, mai ales că au guvernat țara și au putut în acest timp să vină cu inițiative legislative pentru a ne scuti de amintirea despre Plahotniuc. Dau vina și pe Dodon, pentru că este un concurent electoral direct.

Ei astăzi nu recunosc că au greșit cu Albot și o menajează foarte ”atent”, adică distanțat, precum că țin legătura cu ea, dar, doar ea va decide când și cum va reacționa, adică, e treaba ei.

Deci, faptul că reacția întârzie, poate fi și aceasta o strategie, dar poate fi și o derutare totală. Lipsa de reacție poate fi interpreta că în partidul PAS fiecare tratează diferit cazul, fiecare realizează gravitatea care a afectat imaginea și nu sunt poziții comune pentru decizia dacă o scot din listă sau o menajează.

PAS este un partid cu un singur lider și un membru autoritar – Maia Sandu. Consultanții de imagine au ales să facă o campanie pentru PAS cu deplasările președintelui țării prin Occident de unde vor primi promisiuni de ajutoare, iar aceasta trebuia să se răsfrângă direct asupra campaniei electorale parlamentare anticipate.

Acești politicieni nu preferă consultări prin sate, să dovedească că sunt cu picioarele pe pământ, ci fumul din birouri și cu spamuri pe Facebook ei comunică cu votanții.

Soarta este nemiloasă cu ”ulciorul care nu merge de multe ori la apă.

Comunicăm