Chicu: Ultima picătură de suspiciune va cădea mâine

Ion Chicu a comentat decizia de a se implica în politică și suspiciunile precum că proiectul politic, pe care îl conduce, ar aparține lui Plahotniuc, Dodon sau altcuiva. Declarația a fost făcută în cadrul unui interviu, acordat postului de radio Europa Liberă.

”A fost o decizie dificilă. Spuneam și cu altă ocazie: orice om normal nu se simte confortabil pe scena politică, în această mlaștină, dacă doriți. Dar la fel spuneam: dacă nu te implici, dacă nu faci tu politică, se ocupă politica de tine” a declarat liderul PDCM în cadrul unui interviu pentru Europa Liberă.

”Din păcate, ceea ce vedem noi în ultimile trei luni, evoluțiile pe scena politică, trezește multe semne de întrebare, de îngrijorare, mai bine spus. Noi am considerat că oamenii care pot face ceva, care au intenții bune, profesioniștii, trebuie să se implice. Altfel, vom sta și noi de o parte, o să ne dăm cu părerea pe Facebook, o dată pe săptămână cât de rău merg lucrurile sau cum ar trebui să fie. Sunt mulți din aceștia și nu cred că este cea mai bună ocupație a celor care țin la țara aceasta.

Potrivit lui Chicu, ceea ce se speculează că Partidul Dezvoltării și Consolidării Moldovei este proiectul lui Dodon sau a lui Plahotnic nici nu trebuie comentat.

“Ultima picătură de suspiciune va cădea mâine, când vom prezenta echipa, lista de colegi, cu care mergem, pe care nicidecum nu poți să-i suspectezi de mare, nu zic că dragoste, dar nici măcar simpatie sau preferință față de aceștia” a mai spus Ion Chicu.

Amintim că Partidul Dezvoltării şi Consolidării Moldovei va depune astăzi, 28 mai, la ora 11.00, la Comisia Electorală Centrală actele pentru a se înregistra în calitate de concurent electoral la alegerile parlamentare anticipate din 11 iulie a.c.

Comunicăm