Chicu: Campania electorală derapează

Ion Chicu îndeamnă concurenții electorali să renunțe la ”provocări şi diversiuni de tot felul, organizate cu bună ştiinţă şi rea voinţă”.

Declarația a fost făcută în contextul protestului organizat ieri la Edineț, transmite Știri.md.

Urmărește-ne și pe t.me/Omniapres

”Campania electorală abia a început, deja derapează într-o manieră brutală și ar putea fi taxată dur de electorat.

Moldovenii sunt dezgustați de astfel de manevre, la care am asistat ieri cu toții, când președintele țării a fost supusă unor atacuri nedemne la Edineț, puse la cale de către unii concurenți electorali.

Sunt încrezător că oamenii nu își mai doresc să fie martori la astfel de derapaje josnice, cu atacuri la persoană în scopul umilirii simpatizanților unui sau altui partid politic.

În același timp, am convingerea că încercarea unor forțe politice de a atrage președintele țării în dispute electorale – atât în a face campanie unui concurent electoral, cât și prin demoralizarea alegătorilor, este inadmisibilă!

Partidul Dezvoltării și Consolidării Moldovei a anunțat din start că ne aşteptăm la o campanie mai corectă şi mai inteligentă din partea contracandidaţilor. Ne dorim o campanie în care să fie puse în dezbatere problemele reale ale oamenilor și ale țării.

PDCM pledează pentru conlucrare și concilierea societății, pentru a realiza proiecte utile tuturor cetățenilor.

Îndemn concurenții electorali să renunțe, cât încă suntem la început de cale, la provocări şi diversiuni de tot felul, organizate cu bună ştiinţă şi rea voinţă.

Lăsați deoparte ceea ce dezbină societatea și generează ură, nu mai recurgeți la atitudini ipocrite şi declaraţii perfide!”, a declarat Chicu.

  -----
@omniapres.md

Recomandăm și ...

VIDEO Usatîi a avut dreptate: Instanța a respins cererea Partidului Nostru privind aplicarea retroactivă a tarifelor mai mici la gaz

Renato Usatîi a avut dreptate. Judecătoria Chișinău cu sediul în sectorul Centru a pronunțat vineri, 19 aprilie, decizia pe care liderul Partidului Nostru a prezentat-o în ajun. Astfel, magistrații au respins cererea Partidului Nostru de a aplica tarife mai mici la gazele naturale cu...

SUA au împiedicat prin veto aderarea la ONU a Palestinei ca stat membru cu drepturi depline

SUA au pus capăt joi speranţei firave a palestinienilor de a deveni membri cu drepturi depline la ONU, impunând, în mod deloc surprinzător, un veto în Consiliul de Securitate cererii palestiniene, criticată de Israel. De mai multe săptămâni, palestinienii, care din 2012 au statutul inferior...

Alexei Paniș: Consiliera Olesei Stamate mi-a accesat datele cu caracter personal

Judecătorul Alexei Paniș a reiterat, în cadrul evaluării sale repetate, în fața Comisiei Pre-Vetting, că deține informații oficiale precum că, datele sale cu caracter personal au fost accesate de consiliera fostei președinte a Comisiei juridice, Olesea Stamate. Judecătorul a remarcat că a aflat despre aceste...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMA ORĂ

Opinie

Politica