Populismul este o formă de corupție, un furt al viitorului, un furt din încrederea oamenilor

Ion Chicu declară că în cadrul multiplelor întâlniri pe care le-am avut în raionul Ungheni, împreună cu echipa PDCM, am discutat cu sute de oameni din diverse localități – despre grijile lor cotidiene, despre așteptările de la apropiatele alegeri, dar și despre ceea ce putem face împreună pentru țară.

Urmare a acestor discuții, am desprins că sunt foarte mulți oameni în Republica Moldova care au repulsie de la manevrele politice. Oamenii consideră o ofensă atunci când vine un politician și-i spune – ”mă alegi și mâine va fi pensia de trei ori mai mare”.

Ori, populismul este tot o formă de corupție, un furt al viitorului, un furt din încrederea oamenilor, pentru că oamenii sunt de atâtea ori dezamăgiți că își pierd încrederea în statul lor propriu.

Noi, echipa #PDCM, vom spune lucrurilor pe nume și vom promova doar proiecte realiste, bazate pe calcule și care vor putea fi implementate.

Sunt mulți oameni care s-au săturat deja de promisiuni populiste și antigonizări – de sperietori cu tancurile rusești sau NATO la hotar. Oamenii au capacitatea de a analiza și pot alege rațional, a declarat Ion Chicu.

Comunicăm