Judecătorii acuzați urmează să primească câte două milioane de lei

Judecătorii, care au fost reținuți acum câțiva ani, fiind acuzați de implicarea în Landromat, urmează să primească câte două milioane de lei fiecare din partea statului, deoarece au fost luați pe sus fără nicio probă, povestește procurorul general.

Stoianoglu spune că ”achitarea judecătorilor a costat pentru țara noastră niște bani enormi. Fiecare judecător, conform deciziilor instanțelor de judecată, care va fi examinată în mod civil, trebuie să primească până la două milioane de lei.

Aceasta este activitatea procurorilor noștri pe dosarul Landromat. Deci, au fost expediate, fără probatorii și din cauza PR-ului. Eu de fiecare dată întreb – aratăați un dosar care a ajuns până la finalitate, cu sentință de condamnare? spune Alexandr Stoianoglo în emisiunea Puterea a patra.

Despre intenția PAS de-a modifica Legea cu privire la Procuratură pentru a putea crea premise de evaluare a activității procurorului general, ca într-un final să poată fi permisă demisia acestuia – “Cine să mă evalueze pe mine, Olesea Stamate sau Sergiu Litvinenco, care n-au bătut un cui în viață?”, se întreabă retoric Alexandr Stoianoglo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *