Ultima oră – Natalia Gavrilița: Săptămânii viitoare voi face publică lista de miniștri

Natalia Gavrilița anunță că ”Azi am fost nominalizată de președintele Maia Sandu la funcția de prim-ministru. Sunt onorată și hotărâtă să împlinesc așteptările cetățenilor. La începutul săptămânii viitoare voi face publică lista de miniștri și sper, tot săptămâna viitoare să avem învestirea în Parlament. Urmează o perioadă de muncă, reorganizare a instituțiilor de stat și recuperare economică”, a scris pe Facebook.

Natala Gavriliță a fost oficial desemnată la funcția de premier de Maia Sandu.

Un decret în acest sens a fost semnat în această dimineață. Aceasta are la dispoziție 2 săptămâni pentru a constitui echipa și pentru a elabora programul de guvernare.

„Am semnat astăzi, după consultările cu fracțiunile parlamentare, Decretul de desemnare a Nataliei Gavrilița la funcția de Prim-ministru al Republicii Moldova.

Doamna Gavrilița are la dispoziție două săptămâni pentru a constitui echipa și pentru a elabora programul de guvernare, pe care să-l prezinte Parlamentului. Am toată încrederea că Prim-ministrul desemnat va veni cu o echipă integră și profesionistă, și că maximum în două săptămâni Republica Moldova va avea un nou Guvern, care să însemne și un nou început pentru țară. Oamenii așteaptă schimbări în bine și pentru aceasta este nevoie de acțiuni ferme și de decizii competente, care să pună în prim-plan interesul cetățeanului”, a scris președinta într-o postare pe facebook.

Abonează-te la Omniapres.md pe Telegram pentru a afla mai multe:

Leave a Reply

Your email address will not be published.