Sper să fie prima remaniată de urgență

Sociologul Doru Petruți a comentat ”modul dezastros în care comunică, pentru agresivitate și pentru luptele dumneai închipuite cu tot felul de balauri” a Ministrului Sănătății, Ala Nemerenco, după ce a anunțat că și-a schimbat numărul de telefon.

”Un spectacol de prost gust, complet inutil, al unei doamne ministru care sper să fie prima remaniată de urgență, în primul rând pentru modul dezastros în care comunică, pentru agresivitate și pentru luptele dumneai închipuite cu tot felul de balauri. Este în mod clar unul din actorii care irosește zilnic capitalul de încredere al actualei guvernări.

Acum însă doamna ne spune ca e liniștită pentru că nu o mai poate suna poporul, popor care nu o va mai deranja nici pe Facebook sau messenger. Astea au fost cauzele ineficienței dumneai până acum; de azi, munca la minister va fi mult mai productivă odată cu pierderea telefonului. Cam asta e logica doamnei.

În locul unei simple schimbări de număr de telefon, ce nu trebuie anunțată public sau o recuperare simplă de sim de la furnizorul de telefonie mobilă … primim pastile de astea la nivel de clasa a 2a. Și asta din partea unui ministru care are de manageriat cea mai mare și complicată criză”, notează Doru Petruți pe Facebook.

Abonează-te la Omniapres.md pe Telegram pentru a afla mai multe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *