Platon dă de zid cu … „Băieți, din cauza urmăririi era imposibil să beți ca niște porci și să vă tăvăliți în propria vomă și urină pe podeaua din „Propaganda Cafe”?

Dumitru Alaiba: Unii ne fac să arătăm în public ca și cei pe care i-am dat jos. Unele instituții de stat care încă nu au fost curățite, pun bețe în roate atât noii puteri, cât și jurnaliștilor. Despre aceasta a scris într-o postare pe pagina sa de Facebook deputatul Dumitru Alaiba.

”Ieri am auzit despre primul abuz în adresa unui jurnalist din timpul noii guvernări prin încălcarea abuzivă a dreptului la acces la informație. A doua zi încerc să corectez, civilizat și răbdător, un abuz din partea unei instituții de stat, și să obțin informația. Aceleași pretexte ca din trecut – „informația constituie date cu caracter personal”, „solicitarea nu e în scris și nu e semnată”, și din astea. O să se rezolve, desigur, dar este strigător la cer faptul că pentru asta e necesară implicarea unui deputat timp de câteva zile. Dar prefer să o duc până la urmă și să setăm un precedent sănătos.

Vaceslav Platon a venit cu o reacție la postarea deputatului PAS și notează pe Facebook.

Am citit articolul clovnului Dima și era cât pe ce să mă înec cu o fărâmitură de chiflă, aflând că el „a trecut prin ceva”. Vreau să mă adresez către Dima Alaiba, concomitent și către altă parte vătămată – Alex Cozer: „Băieți, spuneți-ne prin ce-ați trecut?!”

ALERT: Ucraina pierde cota gazului rusesc. Gazprom nu va mai livra gaze Ungariei via Ucraina, ci prin Serbia şi Austria. Ce face Moldova?

Poate că ați stat timp de patru ani într-o celulă pentru o singură persoană? Poate ați fost bătuți de mascați, rupându-vă piciorul între ușă? Poate că ați fost scoși iarna în pielea goală pe coridorul închisorii, iar apoi îndopați cu nuștiu de preparate? Poate că ați fost lipsiți de hrană, ținuți doar cu terci? Poate că, pe timp de vară toridă ați băut apă din vasul veceului? Poate că celula voastră a fost împlută cu fecalii până la genunchi? Poate că luni întregi ați stat în liniște absolută, văzând doar fețele mascaților? Poate că adormeați și nu știați dacă vă vor găsi dimineața spânzurat de gratii? Și cum vor trece prin asta mama și soția?

Andrian Candu: În acest an vom avea o primă mare recuperare din furtul miliardului

Deci, prin ce-ați trecut voi, prieteni? Prin ceea că că dealerii voștri au fost prinși și nu aveați de unde lua un joint? Sau din cauza urmăririi era imposibil să beți ca niște porci și să vă tăvăliți în propria vomă și urină pe podeaua din „Propaganda Cafe”?

Sau a devenit periculos să luați băieței pe străzile Chișinăului, Așa e, Alex? Spuneți-ne, deci, plângăcioșilor, plini de tandrețe și milă de sine, prin ce-ați trecut? Eroi ai rezistenței, mama voastră de bădărani!, scrie Platon pe Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *