Gavrilița anunță unde să fie așteptată de cetățeni cu facturile

Într-o postare pe Facebook, premierul anunță o deplasare la nordul republicii, unde va discuta cu cetățenii nu doar cu primarii

”Mă voi afla astăzi într-o vizită de lucru în raionul Edineț. Voi avea o ședință comună cu autoritățile publice locale din regiune și invitații de onoare – primarii a trei localități din România. În cadrul întrunirii va fi prezentat proiectul „Edineț, oraș cu perspectivă de viitor”, implementat de Primăria municipiului Edineț în parteneriat cu Primăria municipiului Alba Iulia, România.

Mă voi deplasa apoi la Centrul de sănătate Edineț, unde va fi deschis un nou laborator de testare COVID-19, dotat cu echipamente performante pentru realizarea testelor PCR.

În a doua jumătate a zilei mă voi afla în municipiul Soroca unde voi discuta împreună cu reprezentanții administrației publice locale soluțiile pentru cele mai stringente probleme cu care se confruntă oamenii din localităţile raionului.

Un alt punct al vizitei este Instituția Publică „Incubatorul de afaceri” din Soroca, care oferă suport antreprenorilor din regiune pentru ca aceştia să-şi dezvolte afacerile și să creeze noi locuri de muncă.

La finalul vizitei, voi pleca spre Cetatea Soroca, unde voi participa la evenimentul de închidere a programului cultural dedicat sărbătorilor de iarnă și a concertelor de caritate organizate în acest an de Guvernul Republicii Moldova, comunică Prim-ministru pe Facebook.

  -----
@omniapres.md

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *