VIDEO | Ion Chicu: Procurorului General, Alexandr Stoianoglo va fi restabilit în funcție

Capturarea Procurorului General al țării este cea mai mare crimă într-un stat, iar acei tovărășei vor răspunde pentru acțiunile sale, declară Ion Chicu, fostul Prim-Ministrul al Republicii Moldova.

Potrivit lui ”cazul Procurorului General, Alexandr Stoianoglo, este un exemplu elocvent despre rezultatele activității acestei guvernări.

După ce l-au arestat în luna octombrie anul trecut, chiar l-au capturat aș spune, acum vedem că se ruinează tot acest proces. Amintim că în câteva zile Guvernul trebuie să răspunde solicitării CEDO cu explicaţii în legătură cu reţinerea şi dosarele pornite pe numele Procurorului General suspendat, susține Ion Chicu în cadrul emisiunii „Glavnîi vopros” de la NTV Moldova.

Nu totul merge așa cum și-au planificat autoritățile.

Sunt sigur că amenințările guvernării cu diferite arestări, ameninţări, etc, nu vor duce la nimic bun.

Vedem că de la capturarea într-o formă banditească a Procurorului General vom ajunge la etapa când va fi restabilit în funcție Alexandr Stoianoglo.

Iată atunci vom vedea unde se vor afla acei care au pus la cale toate aceste acțiuni ilegale.

Capturarea Procurorului General al țării este cea mai mare crimă într-un stat și vă asigur că acest ”tovarăș” care nu realizează cu ce se ocupă, va răspunde pentru acțiunile sale, mai declară Ion Chicu, președintele Partidului Dezvoltării și Consolidării Moldovei (PDCM).