Horoscop 23 octombrie 2022. Zodiile care au parte de surprize pe plan sentimental

Horoscop 23 octombrie 2022 – O zi cu surprize plăcute! O să avem grijă de noi și de ai noștri să trăim în bună înţelegere ca să ne fie mai ușor și să ne bucurăm de viață.

Horoscop 23 octombrie 2022 – SCORPION
O să fie animație la voi, că aveți ceva de sărbătorit, poate pe voi înșivă sau poate e o cununie civilă în familie și se bucură toată lumea. E posibil să apară cineva care să încerce să vă cucerească și, dacă nu aveți partener de cuplu, lăsați jocul seducției să funcţioneze. O să vă dați întâlnire cu cineva care vrea să citească în ochii voștri adevărul despre ce simțiți față de el/ea.

SĂGETĂTOR
Vi se lansează o invitație să luați parte la un eveniment monden și o să fie deconectant, după o săptămână de eforturi atât la serviciu, cât și acasă. Întrevedere cu cineva care nu renunță la ideea de a lucra împreună și o să vă servească tot felul de argumente pro. Poate o să aveți nevoie de părerea celor din grup ca să știți dacă alegerea profesională e una bună, sau așa și-așa.

CAPRICORN
Prietenii insistă să vă alăturați grupului și să vă implicați în pregătirea unui party, poate fi și competiție ori poate un spectacol și o să fie o muncă plăcută. Se poate să primiți o recompensă, vi se recunosc niște merite și o să fie un plus de notorietate. O invitație de onoare la un eveniment care vă poate avea pe voi în centrul atenției și o să fiți la înălțime.

VĂRSĂTOR
O invitație în alt oraș ori poate v-ați făcut o rezervare să rămâneți peste noapte dacă e un concert ori un eveniment la care vreți să fiți voi de față. O să vă ocupați și de studiu, printre altele, ca să profitați de timpul liber, să asimilați materia, să faceți o recapitulare. O plecare în excursie v-ar prinde bine și v-ar remonta după o săptămână de mare consum emoțional.

PEŞTI
Intenția voastră de a călători o să fie încurajată și de un grup de amici și o să vă eliberați de stres, o să simțiți că lăsați în urmă toate grijile. Vă caută cineva care vine de la drum lung și o să vă puteți întâlni numai dacă nu plecați din oraș. Aveți deja o excursie programată. Se pare că e cineva care vrea să vă vedeți și o să se dea peste cap să ajungă la voi, dar se poate să vă duceți voi.

BERBEC
O să întâlniți pe cineva care se simte atras de energia și carisma voastră și o să petreceți mare parte din zi împreună, să vedeți ce simțiți pentru această persoană. Se poate să revină cineva după o pauză și să reclădiți, pas cu pas, relația pentru că are potențial. E cineva tânăr care vrea să vă intre în grații și o să fiți receptivi la semnalele pe care vi le transmite.

TAUR
Poate pregătiți o petrecere pentru cei mici, poate fi și un botez, e o sărbătoare care o să-i reunească pe cei dragi, să creați o legătură și mai strânsă. Vă invită rudele la o tratație de sezon și o să vă deplasați și prin țară, la o adică, că le-ați dus dorul. O masă copioasă în familie v-ar remonta și v-ar ajuta să puneți la punct detaliile unui eveniment familial.

GEMENI
Vi se face pe plac și o să vă duceți într-o excursie, poate și pentru că se-ntâmplă ceva anume pe-acolo, și o să fie distractiv, o să vă recăpătați vibe-ul pozitiv. Se poate să vă înscrieţi într-o competiție, să vă încercați șansele într-o luptă strânsă cu rivalii voștri și să ieșiți învingători. E cineva care se interesează de voi și, dacă nu aveți companion de viață, o să vă lăsați furați de peisaj și poate iese o relație de toată frumusețea.

RAC
Poate faceți inaugurarea casei, c-ați mobilat-o sau oți fi făcut doar o renovare și alte schimbări prin casă. Acum le faceți cinste prietenilor, îi chemați la voi. Un suflu de prospețime la voi în sfera sentimentală și, dacă n-aveți pe nimeni, apare cineva și o să vă destindă – sufletește. Se poate s-aveți musafiri și să vă facă plăcere să le gătiți delicatese pentru că așa vă respectați și voi.

LEU
Plecați cu grupul pe undeva și o să vă prindă bine să mai schimbați locul, peisajul, să vă faceți prieteni noi și să vă alăturați unui grup pentru că împărtășiți aceleași idei. O să le faceți o surpriză copiilor și vă duceți cu toții într-un parc de agrement, poate e un motiv aniversar. Se poate să vă duceți la o aniversare, e ceva de la care n-ați vrea să lipsiți pentru că e despre cineva la care țineți.

FECIOARĂ
O să cheltuiți niște bani, că n-o să se poată altfel, și o să-i faceți fericiți pe ai voștri, că s-or fi săturat de muncă și vor să se mai și distreze. O să vă simțiți protejați, cu spatele asigurat într-un grup și poate lucrați în favoarea unor oameni lipsiți de posibilități. E posibil să vă dea cineva înapoi banii pe care i-ați împrumutat când se afla în încurcătură, la ananghie.

BALANŢĂ
O veste bună, o prezență care să vă lumineze și să vă bucurați de o revenire la vremurile de altădată, când erați lipsiți de griji. Se poate să primiți un cadou, cu sau fără un prilej anume, și să vă achitați și voi de o datorie morală față de cineva. Se poate să primiți un cadou care să fie fix ce vă doreați – poate fi și vizita ființei de care sunteți îndrăgostiți.