Horoscop 4 noiembrie 2022. Scorpionii încep ceva care să vă revigoreze

Horoscop 4 noiembrie 2022 – o zi cu surprize plăcute. O să descoperim un adevăr care o să ne facă viaţa mai uşoară şi o să le putem fi de ajutor celor din jurul nostru.

SCORPION
O să vă apucaţi de proiecte noi şi o să aveţi succes pentru că vă vine în ajutor marele benefic – Jupiter, care vă răsplăteşte pentru tot ce aţi muncit. O să luaţi nişte decizii, faceţi ordine în viaţa de familie și vă puneţi de acord în privinţa investiţiilor. O să le daţi de capăt unor probleme din trecut, încheiaţi un ciclu şi începeți ceva care să vă revigoreze.

Urmărește-ne și pe t.me/Omniapres

SĂGETĂTOR
O să revină interesul pentru locuinţa pe care vreţi s-o schimbaţi sau s-o reamenajaţi, să mai construiţi ceva pe lângă, şi o să apelaţi la rezerve. O să atacaţi obiective noi care să vă readucă în centrul atenţiei şi să fie un câştig în carieră. Se poate să întâlniţi pe cineva cu care să rezonaţi sufleteşte şi să începeţi o relaţie serioasă, o căsnicie, poate.

CAPRICORN
Întrevedere cu cineva care insistă să colaboraţi şi poate vă faceţi timp, dacă vă descurcaţi cu celelalte proiecte, cu jobul permanent. Sunt acte pe care le puteţi semna şi să verificaţi dacă buletinul, paşaportul, legitimaţiile sunt valabile. Vă reuşesc iniţiativele de grup, poate plecaţi într-o excursie şi o să relaţionaţi cu lume nouă, dar şi cu vechii prieteni.

VĂRSĂTOR
O să aveţi multă treabă la serviciu, pot fi nişte suplimente pentru care să rămâneţi după program şi o să vă fie răsplătită muncă, vor veni şi banii. Vi se oferă şansa de a fi remarcaţi prin ceva care vă poate ajuta să atingeţi un alt nivel profesional, să fie o upgradare. Poate semnaţi un contract care să vă aducă o sumă mai mare de bani şi o să atingeţi un alt nivel, alt standard de viaţă.

PEŞTI
O reuşită! Vi se rezolvă chestiuni mai vechi şi o să vă puteţi lansa într-un proiect de anvergură, vă puteţi lua o casă, o maşină, pentru că aveţi de gând să vă întemeiați o familie. E o perioadă bună de reacomodare într-o relaţie care promite să fie stabilă şi pe care s-o legalizaţi, dacă n-aţi făcut-o până acum. Un vibe de zile mari, poate faceţi ceva care să vă scoată din anonimat sau să vă aducă un plus de notorietate.

BERBEC
Se poate să luaţi nişte bani să vă descurcaţi cu cheltuielile acestei perioade şi să strângeţi pentru sărbători, că poate vreţi să plecaţi pe undeva în vacanţă. Aţi fost prinşi cu tot felul de treburi şi nu v-aţi mai ocupat şi de sănătate. Poate trebuie văzut ce se întâmplă. Poate vi se aprobă un împrumut şi o să vă puteţi lua o casă, ori s-o mobilaţi, s-o consolidaţi – sunt multe de făcut.

TAUR
Apar confirmări ale unor demersuri pentru care v-aţi zbătut, nu glumă, şi o să avansaţi cu proiectele care ţin de sfera profesională, de afaceri. Apare cineva în viaţa voastră sentimentală şi o să puteţi avea o relaţie care să ducă la căsătorie. E cineva care vrea să vă scoată din casă şi să vă ducă într-o staţiune de agrement, dar sunteţi greeeu de urnit!

GEMENI
O să vă bucuraţi de un surplus financiar şi poate le faceţi o surpriză alor voştri, să plecaţi într-un weekend într-o staţiune de agrement, să vă recreaţi. Poate aţi tot amânat reparaţia maşinii şi n-ar strica să o duceţi în service, ca să fiţi în siguranţă. Familia are nevoie de voi, poate are loc o sărbătoare şi o să puneţi cu toţii umărul la pregătiri. O fi o nuntă.

RAC
Se poate să semnaţi un contract, să vă găsiţi un loc mai bun la muncă, sau poate o să ocupaţi o funcţie, vi se promite o promovare. E posibil să vi se acorde un credit bancar ca să vă puteţi lua o casă, o maşină, să vă permiteţi nişte studii. O veste bună, o invitaţie în oraş, poate şi prin ţară, pe undeva, şi o să vă deconectaţi, dacă o să plecaţi în plimbare.

LEU
Poate vă mutaţi sau îi ajutaţi pe copii să-şi găsească o locuinţă sau să-şi amenajeze un spaţiu de studiu, de joacă, un teren de sport acasă, în curte. O să faceţi monetarul să vedeţi dacă vă ajung banii să daţi o petrecere într-una din zile, mâine, poimâine, că o fi un motiv special. Poate faceţi pregătiri de toamnă-iarnă, conserve, mai preparaţi şi alte delicatese şi-i invitaţi pe prieteni pe la voi.

FECIOARĂ
Se anunţa o serie de cheltuieli de neevitat şi o să tot scoateţi bani din buzunar, dar sunt din cele obligatorii pentru casa şi familie. E cineva care v-a dus dorul şi o să vă întâlniţi că sunt chestiuni importante de vorbit între patru ochi. O reuşită cu grupul de colegi, prieteni, sunt diverse activităţi pe care le veţi face în particular, să daţi refresh.

BALANŢA
Poate negociaţi un contract care v-ar aduce bani frumoşi, dar mai sunt câteva oferte pe care ar fi bine să le răsfoiţi până luni. Se poate să luaţi câteva lucruri noi pentru casa, mai luaţi şi ce v-au rugat ai voştri şi o să fie toată lumea mulţumită. Se aduna banii în cont. Vă plătiți dările obligatorii, dar o să vă păstraţi și de buzunar, să vă distraţi pe la munte, pe undeva.

  -----
@omniapres.md

Recomandăm și ...

Vasile Bolea despre forumul economic CSI: “Este important să restabilim piețele tradiționale pentru antreprenorii din Republica Moldova”

Delegația partidului ”Renaștere”, formată din deputați și consilieri raionali, participă la Forumul Economic Internațional al statelor membre ale CSI de la Moscova. Vasile Bolea, deputat în Parlamentul Republicii Moldova și unul dintre liderii Partidului „Renaștere”, declară că ”este foarte important ca Moldova să aibă posibilitatea...

BREAKING NEWS: Magistrata Marina Rusu a depus o cerere privind revocarea membrilor Herman von Hebel și Tatiana Răducanu

După publicarea rezultatelor investigației care a fost efectuată de Anticoruptie.md în privința Președintelui comisiei de Pre-vetting, Herman von Hebel, am considerat necesar să depun o cerere privind revocarea membrilor Herman von Hebel și Tatiana Răducanu, pe motiv de lipsă a unei reputații ireproșabile și...

VIDEO Vasile Bolea: Acordurile comerciale cu CSI reprezintă un avantaj incontestabil pentru Republica Moldova

Vasile Bolea, deputat în Parlamentul Republicii Moldova și unul dintre liderii Partidului „Renaștere”, declară că acordurile comerciale cu Comunitatea Statelor Independente (CSI) reprezintă un avantaj incontestabil pentru Republica Moldova. Este mai important astăzi, când unele țări folosesc în lupta de concurenţă metode nu tocmai...

ULTIMA ORĂ

Opinie

Politica