Horoscop 12 noiembrie 2022. Cine se poate îndrăgosti lulea la o petrecere

O zi frumoasă. O să ne dăm voie să ne simțim bine, să-i avem în jurul nostru pe cei dragi și să fim fericiți, că merităm.

SCORPION
Ați putea pleca într-o excursie și să vă bucurați de o companie agreabilă, ca să vă destindeți și să mai vedeți și alte peisaje, să dați refresh stării de spirit. E cineva care vrea să vă cunoașteți, și dacă nu e nimeni în viața voastră o să ieșiți la cafea, la plimbare să vedeți ce iese. O să iasă la suprafață niște adevăruri care vor aduce un plus de înțelegere în relația voastră sentimentală.

SĂGETĂTOR
O să vă duceți pe la petreceri, că aveți nevoie de mondenități, ca de aer, că ați muncit destul și e cazul să mai schimbați o vorbă cu prietenii, cu lumea, în general. Poate vă cheamă un angajator la un prânz de business să vorbiți în linii mari despre o posibilă colaborare. La o petrecere, viața voastră se poate schimba într-o clipă, să vă îndrăgostiți lulea.

VĂRSĂTOR
O invitație la o ceremonie. Poate fi o nuntă, sau vă duceți la un eveniment monden, o lansare, poate fi și un concert. Oricum, o să fie distracție. Poate vi se recunosc niște merite în cadru public și o să crească stima de sine, că era nevoie de un plus de atracție. Sunt evenimente de la care n-ați vrea să lipsiți, ca să luați pulsul societății, să fiți la curent cu noutățile.

PEȘTI
Vă invită cineva într-o excursie și o să vă prindă bine să vă rupeți de stresul cotidian și să vă vedeți cu oameni care știu să se distreze. E cineva de la drum lung care vrea să vă facă o vizită și dacă rămâneți acasă, acest lucru se poate întâmpla cât de curând. E cineva care vrea să vă facă o surpriză și o să vă invite într-o plimbare mai departe de casă. O să vă întoarceți noaptea.

BERBEC
Sunt evenimente prin târg, ați putea pleca și în alt oraș și o să vă puteți bucura de oameni și locuri, ca să mai faceți și altceva decât muncă. O să dați zor să scăpați rapid de treburile de acasă ca să plecați într-o vizită, la plimbare, undeva. O să ieșiți pe afară la o plimbare, la shopping, la un spectacol, la un party. Nu e de stat, deloc, în casă.

TAUR
Vă dați întâlnire cu niște oameni care vor să petreceți o mare parte din zi împreună, dacă nu cumva și pe cea de mâine, ca să aveți preocupări deconectante comune. Aveți toate șansele să întâlniți pe cineva cu care să rezonați, ca să vă bucurați de un nou început sentimental. Are loc acea întâlnire programată cu ceva timp în urmă și pe care ați amânat-o. Poate fiorul unei relații de cuplu.

GEMENI
Se poate să aveți o petrecere în familie și să vă ocupați de pregătiri, dacă faceți la voi acasă. Între timp, să vă gândiți ce răspuns le dați unor angajați. Vi se îndeplinește o dorință, un vis, de a fi împreună cu cineva care a lipsit o vreme și acum a revenit. Întrevedere cu cineva care speră să aveți o colaborare și să stați la o tacla, să vedeți dacă vă puneți de acord.

RAC
Prezența cuiva care o să vă scoată dintr-o stare de apatie și o să vă faceți un program frumos condimentat, ca să simțiți că sunteți importanți. Vă puteți redescoperi un hobby și poate fi o activitate de grup, care să vă aducă satisfacții și să câștigați și banii, unii dintre voi. Poate vine, în sfârșit, acea persoană pe care o așteptați de multă vreme și o să faceți față emoțiilor.

LEU
Se poate să aveți musafiri și să faceți diverse preparate, iar dacă nu sunteți amatori de gătit, poate vă duceți la restaurant, sau angajați o firmă de catering. Cineva încearcă să vă facă o surpriză și poate vine fără să vă anunțe, ori, poate voia într-o excursie pe nepusă masă. Se întâmplă ceva neprevăzut și o să plecați cu un grup într-o aventură turistică și vă puteți întoarce la noapte, sau mâine.

FECIOARĂ
Poate vă întâlniți cu grupul de prieteni să practicați în sport, sau aveți o acțiune în folosul altora și o să vi se aducă mulțumiri. Poate le-ați promis copiilor, nepoților, că-i duceți în parc, la un teren de sport. Poate o aniversare, un mini party. Vă invită și pe voi rudele apropiate la o masă festivă, cu preparate de sezon. Voi le-ați invitat de curând.

BALANȚĂ
Sunt invitații de la diverși prieteni și o să alegeți una, două, ca să vă distrați și să schimbați impresii cu cei pe care nu i-ați mai văzut de multă vreme. O să vă dați întâlnire cu cineva care ține să vă recâștige și o să vă analizați sentimentele, să vedeți ce simțiți. O să-i puneți pe toți din casă la muncă. Poate aveți chef de musafiri și vreți să vă rămână timp și pentru voi, să vă recreați.