BREAKING NEWS! Iată cum Dumitru Alaiba a promovat un proiect de lege care ar ajuta o bancă comercială

Președintele Comisiei parlamentare economie, buget și finanțe, Dumitru Alaiba a promovat un proiect de lege privind serviciile de audit, care ar ajuta o bancă comercială să economisească “20-30 k” (mii de euro n. INDEX) pe an.

Interes în adoptarea acestei legi și promovarea ei cât mai rapidă îl manifestă vicepreședintele VictoriaBank, Vitalie Corniciuc, iar Dumitru Alaiba promite să “o împingă”, notează INDEX.

Discuția

Presupusa conversația reiese dintr-o nouă scurgere de informații de pe telegram. De această dată, e vorba de discuțiile pe acest messenger ale lui Dumitru Alaiba, președintele Comisiei Economie, Buget și Finanțe, numit recent ministru al Economiei. El anterior a anticipat că i-a fost spart contul de telegram.

Prima reacție la spargerea contului de telegram a lui Dumitru Alaiba a venit de la colegul său din PAS, deputatul Radu Marian. “Avem indicii că atacul cibernetic asupra mai multor lideri PAS, altor lideri politici, jurnaliști, aleși locali a fost pus la cale de gruparea hoției și războiului, cu ajutorul FSB-ului rusesc. Aceștia au spart canalele de Telegram ale unor colegi și au publicat mai multe conversații. Văzând că nu au găsit decât conversații neînsemnate, au fabricat și discuții născocite, desenând tot ce le trece prin cap. Nu le-au plasat pe toate imediat, deoarece le ia timp să le născocească, să traducă din rusă, să le amestece cu cele reale și să introducă fragmente inventate de ei printre discuții reale. Oricâte minciuni ar născoci, fugarii și hoții trebuie să știe un lucru: niciun atac mediatic, nici oprirea gazului și a energiei, pusă la cale împreună cu patronii lor din FSB, nici fabricarea de discuții nu pot opri mișcarea înainte a țării noastre, dreptatea și pedeapsa hoților. Sancțiunile încep să doară, pedepsele se apropie, iar sub sancțiuni vor cădea și cei care ajută gruparea hoției și războiului să vândă țara. Așa că nu uitați să vă desenați și cătușe, dacă tot v-ați pus pe șotii.”, transmite INDEX.