BREAKING NEWS! O nouă pană de curent în tot orașul Chișinău

O nouă pană de curent! În tot orașul Chișinău, pentru câteva secunde, după o scădere de tensiune, a dispărut curentul electric, anunță INDEX.

Cu câteva clipe în urmă, mai multe obiecte ale infrastructurii critice energetice din Ucraina au fost ținta atacurilor cu rachete rusești.

De asemenea, în mai multe localități din regiunea transnistreană, a dispărut energia electrică.

În contextul deconectărilor masive de energie electrică în toată țara, Poliția Republicii Moldova vine cu apel către cetățeni să-și păstreze calmul și să țină cont de recomandări.

Poliția de Frontieră informează că din cauza unei pane de curent în mai multe subdiviziuni de frontieră a fost deconectată energia electrică. În fapt, au fost puse în funcțiune generatoarele de energie electrică pentru buna organizare a activității.

La frontieră, programul de lucru nu a fost întrerupt, lucrăm în regim obișnuit.

Premier Energy: “Deconectare avariată în sistemul electroenergetic moldovenesc

ÎCS „Premier Energy Distribution” SA informează că astăzi, 23 noiembrie, la ora 14:23 s-a produs o deconectare avariată în sistemul electroenergetic moldovenesc

Operatorul de transport și operatorii de distribuție lucrează pentru restabilirea conectării la energia electrică.

Rugăm consumatorii să manifeste înțelegere, acestea fiind în afara ariei de gestiune a operatorului sistemului de distribuție, și îi asigurăm totodată că se depun toate eforturile pentru menținerea alimentării continue cu energie electrică