Fadei Nagacevschi: Mă bucur că escrocul politic, astăzi ministru nelegitim al justiției, Sergiu Litvinenco își asumă reușitele Guvernului Chicu

Fostul ministru al Justiției, Fadei Nagacevschi, susține că în 2019 Guvernul Sandu, prin intermediul miniștrilor Brînzan Vadim și Stamate Olesea era pe cale de a pierde șansa de restituire a aeroportului în posesia statului.

Unul declara că va renegocia contractul cu Avia-Invest și nu vedea motive pentru rezilierea contractului, alta pregătea o acțiune cu vicii serioase pe care nici măcar nu a depus-o cât a fost ministru, fiind semnată și depusă de un fost secretar de-al ei cu împuterniciri dubioase după ce aceasta plecase deja, fără a anunța noul ministru.

Am convingerea că scopul depunerii acțiunii de acel secretar al Olesei Stamate ce nu avea împuterniciri de la noul ministru al justiției a fost de a crea condiții pentru respingerea acțiunii pentru ca PAS să învinuiască Guvernul Chicu de eșec.

Iată că Guvernul Chicu a acționat de o asemenea manieră, încât astăzi Avia-Invest a pierdut atât în arbitrajul internațional cât și la nivel național.

Mă bucur că escrocul politic, astăzi ministru nelegitim al justiției, Sergiu Litvinenco își asumă reușitele Guvernului Chicu, căutând disperat legitimitate și credibilitate politică după scurgerile de informații ce-l vizează.

Mă bucur că, cel puțin nu a întreprins acțiuni pentru a bloca eforturile Guvernului Chicu de restituire a aeroportului Chișinău, susține fostul ministru al Justiției, Fadei Nagacevschi.

Aș fi vrut să vedem și acțiuni de-ale acestuia pe care să le apreciem.