Horoscop 23 noiembrie 2022. Vi se împlinesc dorințele. Totul e să cereți universului ce aveți nevoie

Luna nouă, cu vești amestecate. Luăm decizii în acord cu noi, în primul rand și apoi cu ceilalți pe care-i iubim. E momentul să ne facem ordine în viață.

SĂGETĂTOR
La voi, noutăți. Vi se dă un răspuns referitor la banii pe care i-ați cerut sau sunt niște beneficii pe care le-ați cerut șefilor și vă spun dacă da, sau nu. Vă puneți o dorință și lucrați la ea, zilnic, să se împlinească. Știți doar că depinde de voi. Vă restartați, că aveți nevoie de un suflu de prospețime, să faceți lucrurile altfel, pe căi nebătătorite.

CAPRICORN
Se rezolvă o problemă mai veche și o să vă luați avânt să începeți lucruri care să vă propulseze în carieră, că aveți niște planuri de mărire. O problemă de sănătate poate recidiva, dar numai că să o luați în seama și să o tratați, că să scăpați de ea. E un proiect în așteptare, dar va trebui să lichidați întâi restanțele, ca să vă puteți apuca de ceva nou-nouț.

VĂRSĂTOR
O să fiți antrenați într-o aventură profesională. Poate fi și în folosul altora dacă funcționați într-o fundație și o să vă aduceți contribuția la binele altora. Se poate să faceți cunoștință într-un cerc de prieteni cu cineva care o să vrea să fiți împreună. Se poate să aveți de semnat niște acte legate de casă, fie că vă mutați cu chirie, fie că vă cumpărați o casă.

PEȘTI
Se conturează o definitivare. O să vă puteți relansa în domeniul afacerilor și o să primiți finanțare. Va fi lume care să vă susțină și să vă fie mai ușor cu toată treaba. O să vă puteți impune pe o piață într-un domeniu și să deveniți și mai cunoscuți. Să vi se recunoască munca. Vi se împlinesc dorințele. Totul e să cereți universului ce aveți nevoie. E simplu de tot! Și e online!

BERBEC
O să semnați un contract. Poate faceți o achiziție pe bani mulți și o să vă gestionați cu grija banii de acum înainte, ca să vă ajună până la sfârșitul anului, de sărbători. Poate ați descoperit o destinație de vacanță și vă duceți, fie de anul nou, fie la începutul lui ianuarie. E șansă voastră de a vă lansa în afaceri și să atrageți toate privirile asupra voastră.

TAUR
Vin acei bani pe care-i așteptați de multă vreme și o să vă descurcați cu cheltuielile acestei perioade. Mai luați și câte ceva pentru casă, printre altele. Se poate să vă treziți cu niște cadouri, cu ceva care să vă răsplătească un efort, o muncă. Poate vi se aprobă un împrumut, o mărire de salariu sau o primă mai consistentă. Par să fie bani mai mulți.

GEMENI
Apare un angajator care o să se țină de capul vostru, ca să vă implicați și voi într-un proiect care să vă aducă satisfacții profesionale, dar nu fără muncă multă. O să vedeți. Se poate să luați o decizie referitoare la viața de cuplu și o să vă consultați în prealabil cu partenerul, ca să-și spună și el părerea. E cineva care vă duce dorul și poate vine cu o ditamai declarația de dragoste, că vrea să vă căsătoriți.

RAC
Sunt niște lucrări pe acasă și o să vă ocupați de ele dacă vă pricepeți, dacă nu, o să chemați o firmă care să pună totul în ordine și cât mai rapid. O să faceți rost de bani de unde vă așteptați cel mai puțin și să aveți de cheltuială, că aveți cam multe pe lista de așteptare. Apare o conjunctură favorizantă unei afaceri și o să vă puneți toată priceperea la bătaie, ca să dați o lovitură de imagine.

LEU
O să vă descoperiți un hobby care să vă readucă starea de bună dispoziție cu care erați obișnuiți și o să vă eliberați de stres, de oboseală, că v-a ajuns cât ați muncit. Poate ați ajuns la concluzia că nu puteți trăi fără ființă iubită și în semn de prețuire o să vă logodiți, iar unii dintre voi o s vă căsătoriți. O veste bună de la cineva care vrea să pornească într-o cursă lunga împreună cu voi, să aveți o familie.

FECIOARĂ
Poate faceți un consiliu de familie că să vedeți ce faceți cu locuința, că aveți nevoie de mai mult spațiu. Poate cereți un împrumut și o să vă luați o casă. Poate faceți și voi presiuni, că să obțineți niște bani, că sunt niște oameni care vi i-au promis și vreți să-i vedeți și în cont. Poate ați decis împreună cu familia să vă luați o casa mai mare sau vă mutați separat cu persoana iubită.

BALANȚĂ
Tot mult de lucru o să fie la serviciu, dar o să vă placă, că niște lucruri depind de voi și vă și reușesc la mare artă și o să fie și șefii mulțumiți. V-ați propus să faceți niște modificări pe acasă. Poate luați lucruri noi, reamenajati, dați refresh interiorului. Un act important ajunge, în sfârșit, în posesia voastră. Poate fi și o decizie judecătorească.

SCORPION
Se poate să vă dați acceptul după îndelungi insistențe să lucrați într-o combinație partenerială care promite succes și abia acum v-a inspirat încredere. Se poate să luați niște bani și să rezolvați o problemă care vi se părea fără soluție, că părea genul la care nu vă pricepeți. Se poate să aveți un prânz de afaceri, că să vedeți dacă vă convin condițiile unui parteneriat.