Ion Chicu: Soarta Moldovei se va decide nu la protestele lui Șor, dar la alegerile locale din 2023

Ion Chicu, președintele PDCM, a avut o deplasare la Bruxelles de unde spune că are tare multe de spus, dar esența ar fi cam următoarea:

1. “Europa” ne dorește tot binele, pentru că suntem ai Familiei! Asta ne bucură foarte mult!

Urmărește-ne și pe t.me/Omniapres

2. Bruxelles-ul “nu crede lacrimilor” , потому что везде уважают сильных, уважающих свою страну и государство! “Telegramele” le citesc, înțeleg totul, dar pot doar ajuta, nu și lupta pentru noi…

3. E fals să crezi, că Europa și occidentul susține “alaibele” de la putere. Ei susțin Țara noastră! Iar faptul că numiții ne reprezintă – nu e vina și rateul Europei, dar e al nostru, al tuturor.

4. Toată lumea aici e conștientă că războiul se va termina și vom reveni la “normalitate” . De aceea, Europa de mâine aparține oamenilor “normali”, care sunt învățați să făurească, nu să “optimizeze”.

5. Europa ne-a oferit statutul de țară-candidat, pentru că ne vrea țara independentă și suverană integrată în UE, nu altfel.

6. Soarta Moldovei se va decide nu la protestele lui Șor, dar la alegerile locale din 2023. Moldoveni, luați aminte de aceasta!

7. Last but not least, oamenii care pot crește “așa mere” și face “așa vinuri” – muncesc enorm. Anume munca sârguincioasă definește Europa, anume prin asta ne putem integra în această Familie, mai spune Ion Chicu.

Amintim că președintele PDCM, Ion Chicu a acceptat invitația Secretarului General YMCA Europe, Dl Juan Iglesias, să particip la sesiunea de deschidere a Forumului anual al Secretarilor Generali ai asociațiilor din țările europene, desfășurat la Bruxelles, unde a avut un discurs la eveniment.

YMCA implementează mai multe proiecte destinate tinerilor și în Republica Moldova, fapt pentru care le-am exprimat gratitudinea noastră.

  -----
@omniapres.md

Recomandăm și ...

Ilan Șor: Alegerile locale din 2023 s-au desfășurat cu numeroase încălcări, iar rezultatele lor nu pot fi legitime

Omul de afaceri și politicianul Ilan Șor, constată declară că echipa sa a depus o cerere la CEC, cerând recunoașterea nevalabilității alegerilor și crede că trebuie organizat un nou scrutin. ”Partidul nostru obține constant dreptate. Recunoașterea de către Curtea Constituțională a ilegalității restrângerii drepturilor a...

Ion Ceban: La solicitarea administrației locale și a locuitorilor, va fi lansată o nouă rută de transport public spre Cricova

Primarul General al municipiului Chișinău, Ion Ceban, împreună cu responsabilii din cadrul Primăriei, a mers astăzi în vizită de lucru în orașul Cricova, suburbie a Capitalei. În cadrul vizitei, edilul a discutat cu reprezentanții administrației locale despre proiectele realizate în comun, necesitățile și obiectivele investiționale,...

(DOC) Partidul Nostru a depus la CEC cererea prealabilă împotriva refuzului de a înregistra Grupul de inițiativă

Partidul Nostru a depus joi, 18 aprilie, la Comisia Electorală Centrală cererea prealabilă împotriva refuzului de a înregistra Grupul de inițiativă în susținerea alegerilor parlamentare anticipate. Anunțul a fost făcut de către unul dintre liderii formațiunii, Elena Grițco. „Este clar pentru toată lumea, inclusiv juriști...

ULTIMA ORĂ

Opinie

Politica