Ilan Șor: Maia Sandu vă face viața, în fiecare zi, tot mai rea și mai grea

Ilan Șor îndeamnă toate partidele să participe luni, ora 15.00, la un protest în fața Procuraturii Generale pentru a cere demisia lui Ion Munteanu din această funcție.

El a declarat că “trebuie eliberate Procuratura Generală și Curtea Constituțională, care sunt principalele istrumente de ajutor pentru Maia Sandu, după care de obținut alegeri anticipate”.

Potrivit lui, Maia Sandu vă face viața, în fiecare zi, tot mai rea și mai grea. Degrabă, va fi imposibil de reparat situația. De aceea, trebuie de acționat acum.

Principalele ajutoare ale Maiei Sandu sunt Procuratura Generală și Curtea Constituțională, care sunt capturate. Imediat ce vom elibera aceste două structuri, imperiul distructiv al Maiei Sandu va cădea și vom putea desfășura cât mai curând alegeri anticipate, vom putea schimba rapid viața Voastră în bine.

BREAKING NEWS: Chișinăul ar putea rămâne de astăzi fără apă

Voi știți că eu mă țin de cuvânt.

Așadar, îi îndemn pe toți să vină, luni, ora 15:00, la Procuratura Generală, ca să cerem demisia imediată a procurorului general. Îndată ce vom obține asta, o să vedeți că regimul Sandu va cădea și noi vom putea declanșa alegerile anticipate.

Dragi prieteni, a bea ceai sau cafea la bucătărie nu este o acțiune care dă rezultate, deoarece viața voastră va deveni tot mai grea și mai grea, mai declară Ilan Șor.