BREAKING NEWS! Corespondența de email și pe telegram a Procurorului general interimar, Ion Munteanu a fost spartă

Pretinsa corespondența de email și pe telegram a Procurorului general interimar, Ion Munteanu a fost spartă și publicată pe site-ul unde au apărut și corespondențele pe telegram a altor demnitari.

“Devenind procuror, în 2007 și 2008, el se plângea prietenilor că nu-i ajung bani și că munca e grea.

Urmărește-ne și pe t.me/Omniapres

În 2014, fiind procuror, a început afaceri imobiliare.

În 2015, Munteanu cumpără un apartament în zona centrală a Brașovului cu 73 000 de euro și l-a trecut pe numele socrilor.

În 2017, Munteanu se ocupă deja de o fabrică de prelucrarea fructelor, investiția fiind de 9,6 milioane de euro, dar mai cumpără și proprietăți imobiliare în România, în valoare totală de 650 000 de euro.

”Acest lucru prezintă interes pentru noi ca afacere, nu ca imobile simple”, îi scrie el unui agent imobiliar.

În aceeași perioadă, el caută terenuri în România pentru construcția de hale, a unor service-uri auto și spălătorii pentru mașini.

Aici vei găsi toată corespondența, documentele, materialele dosarelor penale pentru o perioadă de 12 ani din e-mailul personal al procurorului general interimar Ion Munteanu, scrie INDEX.

Dar ce publicăm noi este numai o parte din secretele sale. Va urma. “, scrie site-ul respectiv. https://moldova-leaks.com/Leaked/Ion/

Administratorii site-ului, pe care anterior au fost publicate conversațiile private atribuite ministrului Justiției, Sergiu Litvinenco, consilierului prezidențial, Dorin Recean, și fostului deputat PLDM, Vadim Pistrinciuc, susțin că aceasta ar fi „cea mai mare scurgere de corespondență privată a oficialilor de rang înalt din R. Moldova. Mesaje, cutii poștale, conturi bancare”, scrie Ziarul de gardă.

După publicarea pretinselor conversații purtate de ministrul Justiției, Consiliul Superior al Procurorilor (CSP) a emis un comunicat prin care a declarat că condamnă publicarea pretinselor conversații ale unor demnitari de stat de pe Telegram.

Procurorul General Interimar Ion Munteanu a comentat scurgerile de pe Moldova-leaks: „Nu știu cât din ceea ce a apărut este real. Cândva am deținut și eu un cont pe Telegram, nu neg. În principiu nu mă deranjează. Mereu mi-am efectuat lucrul cu sinceritate. Tot ce apare acolo nu ar trebui în mod normal să mă afecteze, doar dacă nu au fost făcute retușări sau trucări”.

  -----
@omniapres.md

Recomandăm și ...

VIDEO Usatîi a avut dreptate: Instanța a respins cererea Partidului Nostru privind aplicarea retroactivă a tarifelor mai mici la gaz

Renato Usatîi a avut dreptate. Judecătoria Chișinău cu sediul în sectorul Centru a pronunțat vineri, 19 aprilie, decizia pe care liderul Partidului Nostru a prezentat-o în ajun. Astfel, magistrații au respins cererea Partidului Nostru de a aplica tarife mai mici la gazele naturale cu...

SUA au împiedicat prin veto aderarea la ONU a Palestinei ca stat membru cu drepturi depline

SUA au pus capăt joi speranţei firave a palestinienilor de a deveni membri cu drepturi depline la ONU, impunând, în mod deloc surprinzător, un veto în Consiliul de Securitate cererii palestiniene, criticată de Israel. De mai multe săptămâni, palestinienii, care din 2012 au statutul inferior...

Alexei Paniș: Consiliera Olesei Stamate mi-a accesat datele cu caracter personal

Judecătorul Alexei Paniș a reiterat, în cadrul evaluării sale repetate, în fața Comisiei Pre-Vetting, că deține informații oficiale precum că, datele sale cu caracter personal au fost accesate de consiliera fostei președinte a Comisiei juridice, Olesea Stamate. Judecătorul a remarcat că a aflat despre aceste...

ULTIMA ORĂ

Opinie

Politica