ULTIMA ORĂ: APP îl trimite de astăzi pe Andrei Beșliu în funcție de director la Franzeluța

Agenția Proprietății Publice îl trimite de astăzi pe Andrei Beșliu în funcție de director general al Combinatului de panificație din Chișinău SA „Franzeluța”.

De asemenea, APP l-a invitat pe Victor Matcov să semneze procesul verbal privind încetarea atributiilor.

„Comisia de concurs a ales noul director general al Combinatului de panificație din Chișinău SA „Franzeluța”, în persoana lui Andrei Beșliu. El a acumulat cel mai mare scor din cei patru candidați admiși la etapa de interviu”, se arată în anunțul APP.

Agenția menționează că Andrei Beșliu a activat anterior în câteva companii petroliere, de retail și media și are o vastă experiență managerială.

Andrei Beșliu este soțul fostei prezentatoare Oxana Iuteș. Până în anul 2019, acesta a ocupat funcția director TV8.

Colectivul întreprinderii exprimă dezacordul cu decizia APP și a comisiei care a desfășurat concursul pentru funcția de director general a Franzeluța SA, privind numirea în funcție de director persoană fără experiență în domeniul panificației.

Colectivul continuă să susțină pe actualul director general interimar, Victor Matcov, care lucrând mai mult de 15 ani în domeniu, a reușit în perioada mandatulul să unească colectivul și să îndrepte compania pe calea cea dreaptă.

Colectivul Franzeluța ieșe în stradă

  -----
@omniapres.md