Horoscop 30 noiembrie 2022. Zodia pentru care apar niște recompense, deoarece șefii sunt mulțumiți de ei

Horoscop 30 noiembrie – o zi amestecată. Se așează frumos niște lucruri, în timp ce altele își așteaptă rezolvarea. E sărbătoare și avem un gând bun pentru toți cei care contează pentru noi.

SĂGETĂTOR
Inițiativele vă reușesc în mare parte și o să faceți progrese după o perioadă de munca intensă și o să vă mai gândiți și la voi, să vă mai și relaxați. E posibil să vă treziți cu niste musafiri și să vă bucurați, că o să aveți un schimb de impresii, care o să vă aducă un alt vibe. Vă reușesc demersurile de afaceri, o să recuperați și din urmă niște bani, ca să fiți cu cheltuielile la zi, neapărat.

CAPRICORN
Se reglează o situație scriptică și o să vă croiți drum spre un alt nivel profesional. O să vă luptați pentru locul întăi în clasament. O să vă dați întâlnire cu cineva care vrea să vă propună o afacere și dacă v-a mai rămas loc liber, o să vă dați acceptul. Se poate să vă scoată cineva la cafea, să vă facă și un cadou și să vă invite și la sfârșit de săptămână pe undeva.

VĂRSĂTOR
Se anunță bani și o să aveți cu ce să le luați alor voștri ce v-au rugat, că lista e cam lunga și nu v-ați putut ocupa de toate, dar se rezolvă. O să recuperați niște bani că a venit scadența și o să vă gândiți la o plecare la sfârșit de săptămână pe undeva. E o tevatură la voi. Apar noi provocări, poate vin, deja, și niste bani și o să fiți mulțumiți.

PEȘTI
Întrevedere cu cineva care vine cu o propunere de afaceri și o să vă consultați cu familia, ca să știți dacă vă puteți sacrifica timpul liber sau sunteți de neînlocuit. O reușită, vi se plătesc acei bani pe care nu i-ați putut lua la momentul oportun și o să fie o relaxare financiară. Vă interesați de un posibil job. Poate faceți o schimbare de macaz și o să vă repoziționați în cadrul breslei voastre.

BERBEC
Există oportunitatea să plecați undeva, fie cu treabă, fie la distracție și o să fie o gură de oxigen, după o perioadă de consum fizic și nervos. Vi se dă acceptul pentru niște studii sau ca să faceți o investiție. Poate cumpărați ceva scump, poate fi și o mașină. O să vă ia prin surprindere prezenta cuiva și poate vă „smulge” vreo declarație de dragoste, de fidelitate.

TAUR
Apar niște recompense, că ați lucrat frumos și șefii sunt mulțumiți de voi și în felul asta își arată aprecierea. E un stimulent care funcționează. E cazul să vă mai luați și voi un respiro să scăpați de oboseală și de stres. Poate le reamintiți șefilor să vă dea și acei bani pe care nu vi i-a dat la timp, că să vă asigurați o rezervă.

GEMENI
O renegociere și poate ați avut un răgaz de gândire și acum știți dacă dați curs unei afaceri sau nu vă încumetați. O să vă bucurați de o invitație la un eveniment, poate fi ziua cuiva de nume, poate chiar a voastră. Relația cu partenerul de cuplu promite să fie și mai armonioasă și o să dați de-o parte toate neînțelegerile.

RAC
O să le dați de capăt unor chestiuni mai vechi și o să atacați în forță proiectele care o să vă puna în valoare calitățile de necontestat. E un moment foarte bun de afirmare. Ați mai putea face rost de bani din surse paralele cu serviciul și să vă luați diverse lucruri utile pentru casă și ai voștri. Se poate să primiti noi responsabilități la serviciu și cu toate că o să fie mult de muncă, o să luați și bani.

LEU
Noutăți care să vă tina în priză , să vă stârnească să ieșiți la rampă cu un proiect pe care-l aveați în vedere de multa vreme și o să vă treziți și cu recompense. Se poate să luați o decizie referitoare la viață de cuplu, dar s-aveți grija să nu vă pripiți, că să n-aveți ce regreta. Poate faceți o programare la medic, ca să știți cum stați cu sănătatea, să urmați un tratament dacă sunt ceva probleme.

FECIOARĂ
Se poate să legalizați un act și să vă consolidați statutul, că ați tot așteptat să se limpezească apele și să vă fie recunoscute drepturile, în sfârșit. Se poate să stați la masa negocierilor și să vă impuneți punctul de vedere, dar să mai și cedați pe ici, pe colo, cât să fie bine pentru ambele părți. Bine ar fi să vă faceți timp și pentru partenerul de cuplu, că munca non-stop vă sabotează relația de cuplu.

BALANȚĂ
O să vă puteți găsi și voi pe cineva care să fie trup și suflet alaturi de voi și să vă faceți viață și mai frumoasă, pentru că un partener vă întregește, într-adevăr. Se poate să fie mai mult de lucru la serviciu, dar se anunță și bani, o primă, cadouri, poate și o să fie și o atmosferă energizantă. Aveți energia necesară să începeti lucruri noi care să vă aducă un plus de imagine, să vă faceți remarcați.

SCORPION
Apar situații ofertante din punct de vedere profesional și o să vi se promită un proiect, din ianuarie, care să vă placa și să v-aducă și câștiguri bănești. E o răscolire sufletească și care nu vă da pace, dar soluții sunt. Trebuie doar să întindeți antenele. Se poate să câștigați niște bani din colaborări și să aveți o rezervă cu care să plecați în weekend la distracție.

  -----
@omniapres.md