Horoscop 1 decembrie 2022. Poate faceți cunoștință cu cineva care vă poate deveni partener de viață

Horoscop 1 decembrie – e sărbătoare și în suflet și pe afara și o să găsim unde să mergem și cu cine, ca să ne bucurăm de ce se întâmplă în jurul nostru.

SĂGETĂTOR
E o efervescență la voi. Fie plecați pe undeva, fie o să aveți musafiri și o să petreceți frumos, poate și pentru că unii dintre voi vă sărbătoriți onomastica de ieri. Se anunță cineva în vizită, dar se poate să preferați o ieșire la plimbare pe la târgurile de sezon, decât statul acasă. Se poate să fiți și gazde și musafiri pe perioade diferite ale zilei și o să fie distracție, nu glumă.

CAPRICORN
Voi păreți a fi pe picior de plecare, poate vă mai luați încă o zi libera și le legați de weekend, ca să rămâneți la odihnă câteva zile. Vă dați întălnire cu grupul că să aveți preocupări comune, să vă duceți pe la mondenități, să vă umpleți frumos timpul liber. O revedere care vă poate da peste cap dacă tot voiați să recâștigați inima cuiva și să vă meargă bine în relație.

VĂRSĂTOR
O să dați zor să vă achitați de toate obligațiile că să vă rămână timp să ieșiți cu prietenii, să plecați poate într-o excursie, un dus-întors revigorant. O să vă scotociți de bani să vedeți daca vă ajung să dați o fugă la niște rude care locuiesc prin împrejurimi. O să cheltuiți niște bani că să-i ajutați pe ai voștri. O să se destindă, să vadă lucruri noi, frumoase.

PEȘTI
Poate v-ați luat cazare pe undeva, plus niște zile libere să respirați alt aer, să profitați de timpul liber comun cu al celorlalți, să vă plimbați. O vizită neașteptată și poate plecați pe undeva să revedeți niște oameni și locuri dragi, să căpătați un alt vibe. Vă scot prietenii la plimbare, într-o excursie. O fi și un sărbătorit pe acolo, iar dacă nu, o să fie tot o atmosferă de sărbătoare.

BERBEC
Sfera deplasări e îmbietoare și poate o porniți la drum, ca să vă dezmorțiți, că ați muncit destul și o să vă și relaxați zilele astea. Vi se fac promisiuni de ieșit în lume și chiar așa se vă întâmpla, că prietenii o să vă ia cu ei pe la evenimente. Ați putea pleca de azi și să vă întoarceti duminică, daca vă ajung banii, într-o stațiune de agrement că să vă distrați.

TAUR
O să vă interesați de o destinație macar pentru sâmbăta, dacă nu puteți pleca de azi, să vă rupeți de stresul cotidian că ați atins un prag de oboseală. O să dispuneți de niște bani și o să dați o raită prin oraș, pe la prieteni să vă bucurați de o cafea, o prăjitură, de un spectacol. Poate-i chemați pe prieteni și pe rude pe la voi, ca să petreceți câteva ore cu bunătățile preparate de voi, așa cum vă place vouă.

GEMENI
O să interacționați cu multă lume și o să vă duceți probabil la o zi de naștere sau sărbătoriți altceva care o să vă binedispună. Se poate să faceți cunoștință cu cineva care vă poate deveni partener de cuplu daca nu aveți pe nimeni și să vă meargă și bine. O revedere cu niște oameni care vă pot sprijini în fel și chip și o să vă duceți pe la evenimentele mondene, prin oraș.

RAC
O să vă deplasați cu ușurință și să vă întoarceti și azi, dacă mâine aveți treaba. O să vă prindă bine un strop de distracție. Vă caută cineva care locuiește departe și o să vă puteți vedea, cu condiția să nu aveți o rezervare prin țară pe undeva. Se rezolvă niște chestiuni mai vechi în cursul dimineții și în rest, vă puteți duce în vizită sau să primiți musafiri.

LEU
O șansă de a repara o relație și să vă plimbați pe undeva că să mai uitați de obligațiile de tot felul, că i-ați dus dorul persoanei cu pricina. La un party, undeva, ați putea întâlni pe cineva care să se plieze pe felul vostru de a fi și să vă înțelegeți, pentru că exista compatibilitate. Apare o șansă de a repara o relație și să vă plimbați pe undeva, că să mai uitați de obligațiile de tot felul, că i-ați dus dorul persoanei cu pricina.

FECIOARĂ
Se ivește prilejul să vă revedeți cu niște oameni care vă pot fi de ajutor, moral, material și să strângeți rândurile, să vă mai vedeți și cu alte ocazii. Poate abia acum o să ajungeți la un eveniment sau într-un oraș unde trebuia să vă duceți acum o lună sau chiar mai bine și o să aflați noutăți. O persoană care ține de voi vrea să faceți câțiva pasi pe afară că să vedeți daca sunteți compatibili.

BALANȚĂ
O să vă alăturați unui grup să faceți echipă, să vă duceți la un târg, la un party, la un spectacol că să simțiți că e sărbătoare. O întrevedere cu cineva pe care trebuia să-l întâlniți cu ceva timp în urma, dar nu s-a putut și acum e momentul. Chef de plimbare aveți, cu cine s-ar găsi și o să vă delectați și cu lucruri care vă fac placere și cu delicatesuri.

SCORPION
Se vă crea un context propice unei discuții legate de relația de cuplu care se poate rescrie, pe ici, pe colo și să vă meargă și mai bine, poate perfectați comunicarea. Poate vă delectați cu un hobby, practicați un sport, vă implicați în tot felul de activități, că să vă revigorați. La o reuniune, pe undeva, o să faceți cunoștință cu cineva care vă poate face viață și mai frumoasă.

  -----
@omniapres.md