Ion Chicu: Participarea Maiei Sandu la conferințele internaționale nu ajută moldovenii să achite facturile

Ion Chicu susține că ”în următoarele 7 zile, Maia Sandu va înconjura globul pentru a-i învăța pe niponi și americani cum trebuie de luptat cu hoții și schemele”.

Potrivit fostul prim-ministru, ”considerând rata inflației de circa 34%, veniturile bugetare colectate de Vamă și Fisc în luna noiembrie 2022 sunt cu aproximativ 19% mai mici, ca cele din noiembrie 2021.

O fi rezultatul luptei crâncene cu schemele și corupția, pe care o duce zi și noapte Maia Sandu și gruparea sa analfabetă și coruptă, mai declară Ion Chicu.

Evident, despre marele “succes” în combaterea corupției trebuie să afle toată lumea, de la Tokyo până la Washington. În următoarele 7 zile, Maia Sandu va înconjura globul pentru a-i învăța pe niponi și americani cum trebuie de luptat cu hoții și schemele – că acesta este scopul declarat al vizitelor date.

Participarea Maiei Sandu la niște conferințe cu tematică anticorupțională peste mări și oceane e foarte importantă pentru sutele de mii de moldoveni, care nu-și mai pot achita facturile. Așa crede președintele “vremurilor bune”, notează președinteșe PDCM, Ion Chicu.

  -----
@omniapres.md