ULTIMA ORĂ: Autoritățile ruse au admis încă 20 de companii din Republica Moldova să exporte produse agricole

Rusia va admite importul pentru toate companiile agricole moldovenești

Un deputat rus declară că, urmare a discuțiilor cu deputații moldoveni ai Partidului Șor, va propune ca Rusia să admită importul pentru toate companiile agricole moldovenești.

Astăzi autoritățile ruse au admis încă 20 de companii din Republica Moldova să exporte pe piața Federației Ruse produse agricole.

Serviciul federal de supraveghere veterinară şi fitosanitară din Federaţia Rusă (Rosselkhoznadzor) anunță că a permis importul de fructe și legume de la 20 de agenți economici din Republica Moldova.

Undă verde la export în Federația Rusă au următoarele întreprinderi: G.T. “Scutaru Victor”, SA “GHERMES AGROSERVICE”, SRL “BOGATMOS”, „FRUCT PROD GRUP” С.I., Mistin Com S.R.L., “AGRO-BIO-MASS” SRL, GT Meico Galina Ivan, S.R.L. Timp proaspăt, SRL “Caramalac Agro”, SRL “HOLDTAR GRUP”, SRL “AGRODENGRUP”, SRL “BIYAZ SALKIM”, S.C. AGRODENIDAN S.R.L., “ELIT FRUCT” S.R.L., GLOBALFRUCT S.R.L., GT BANDALAC ALEXANDER, GT “DANILOV NICOLAI IVAN”, SRL “Bakayan”, SC RAABET S.R.L și Seedeco Semences S.R.L.

”Această decizie a fost luată de Rosselkhoznadzor, în urma unei analize a produselor care vin în Rusia de la întreprinderile moldovenești, pentru care restricțiile fuseseră anterior ridicate temporar”, se arată în comunicatul remis de Rosselkhoznadzor.

  -----
@omniapres.md