Horoscop 3 decembrie 2022. Se repară o relație care vă dăduse bătăi de cap

Horoscop 3 decembrie – o să avem chef de plimbare, de văzut cu prietenii, de ajuns la un spectacol, de mers la un târg, o expoziție. De multe lucruri avem chef, că avem o stare bună.

SĂGETĂTOR
O efervescență în sfera sentimentală la voi. Poate faceți cunoștință cu cineva sau partenerul pe care-l aveți o să vă facă o surpriza foarte plăcută. Poate vă dați întălnire cu familia și o să vă petreceți mare parte din zi împreună, fie și prin oraș, poate luați și masa la restaurant. E o atmosferă de sărbătoare și dacă nu e cu lume multă, poate fi o cină romantică de neuitat.

CAPRICORN
Se poate să plecați într-o plimbare prin alt oraș și să vă întâlniți cu oameni dragi și poate rămâneți și mâine dacă o să dați de gazde primitoare. Se autoinvită cineva care nu v-a văzut de multă vreme și dacă sunteți acasă o să fie perfect, daca nu, data viitoare. O să vă puteți lua o revanșă, să-i scoateți la masa pe prieteni și să petreceți o zi, două împreună.

VĂRSĂTOR
Prietenii vă scot din casa și o să fie distracție, că aveați nevoie de o pauză, să vă încărcați bateriile, ca să atacați în forță acest sfârșit de an. Sunt evenimente festive la care sunteți așteptați și o să vă bucurați de revederea unor oameni cu care vreți să reînnodați relația. E rost de plecat pe undeva și să vă întâlniți cu oameni cu care aveți ce povesti că s-au întâmplat multe în ultima vreme.

PEȘTI
Surprizele se țin lanț la voi și o să vă perindați pe la diverse manifestări care să vă țină spiritul viu și să vă ajute să vă decuplați de la toate sursele de stres. O să atrageți toate privirile prin munca pe care ați depus-o, printr-un talent care poate fi admirat la scenă deschisă. Prezența cuiva o să vă schimbe cu totul viață dacă nu sunteți căsătoriți și o să schimbați, poate, și serviciul.

BERBEC
O să vă bucurați de atenția celor din jur, după ce și voi le-ați făcut tot felul de servicii și i-ați luat cu voi peste tot. Acum e și rândul vostru. O să vă invite cineva la un spectacol, poate fi și o expoziție, ori poate vă duceți împreună la un târg tradițional și-o să vă placa. Revine după o vreme cineva care și-a revizuit atitudinea și o să puteți fi împreună, în alti termeni. Mai buni!

TAUR
Vi se oferă șansă de a revedea niște locuri incărcate de amintiri și o să vă lașați purtați pe drumuri de munte, într-o excursie că să vă relaxați. E cineva care vrea să vă întâlniți și poate o să vă deplasați prin țară că să schimbați o vorbă, o emoție. O să aveți chef de o tratație și-i chemați pe frați surori pe la voi să degustați bunătățile preparate chiar de voi.

GEMENI
E lume multă care vrea câte ceva de la voi și o să vă împărțiți în așa fel încât să apucați să vă vedeți cu cât mai mulți, dacă nu chiar cu toți. Se poate să vă iasă în cale cineva care să fie pe lungimea voastră de unda și să vreți să aprofundați subiectul, dacă nu sunteți căsătoriți. Vă puteți împacă după o ceartă cu cineva la care nu puteți renunță în ruptul capului și să vă continuați relația.

RAC
Vă puteți și plimba, puteți ajungeți și la o nuntă sau la un botez, și o să fie distracție, că aveți alternative și chiar era nevoie de un respiro. Se repară o relație care vă dăduse bătăi de cap, insomnie și o să vă reveniți, în sfârșit, la normal. O ieșire în lume, poate vă duceți, macar, la un spectacol dacă nu într-un parc de agrement, la munte, în străinătate.

LEU
O să primiti o invitație de la prieteni și o să vă faceți timp să ajungeți la ei. Poate e o mare petrecere și vreți să fiți și voi pe-acolo. Sfera sentimentală e colorată frumos și o să vă puteți găsi un suflet care să vă completeze dacă n-aveți pe nimeni. E cineva care așteaptă de ceva vreme să vă vedeți și o să reînnoiască invitația. Poate vă duceți, e incitant.

FECIOARĂ
Poate ați preparat niște bunătăți și-i chemați pe cei dragi în vizită că vreți să împărtășiți niște vești bune. Poate aveți și un succes recent și o să fie o atmosferă cât se poate de bună. Se poate să faceți o tratație în cinstea cuiva care merita toată atenția voastră și o să fie toată lumea mulțumită. Se poate să faceți o tratație în cinstea cuiva care merita toată atenția voastră și o să fie toată lumea mulțumită.

BALANȚĂ
Se poate să aveți o discuție intre patru ochi cu cineva care e atașat de voi, dar or fi apărut niste animozități pe care ați vrut să le spulberați, și o să reușiți. Vesti bune cu singuranță, că apare cineva care vă poate face fericiți și să aveți o viață frumoasă împreună. O să vă ia prin surprindere sosirea cuiva și o să lasați pe altădată ce vă propuseserăți, că să fiți împreună.

SCORPION
Poate dedicați o parte din timp și familiei, să petreceți împreună câteva ore sau poate vă întâlniți mâine la un prânz în familie. Un musafir o să fie binevenit la orice ora cu condiția să fiți acasă, poate-l așteptați la cafea. O să adunați în jurul vostru niște oameni cărora le împărtășiți ideile și poate puneți la cale un proiect de Anul nou.

  -----
@omniapres.md