Horoscop 11 ianuarie 2023. Zodia care poate face o schimbare în carieră

Horoscop 11 ianuarie – o zi cu rezolvări. O să ne bucurăm de răspunsurile favorabile, de un accept, o revenire asupra unei decizii care nu era bună şi se îndreaptă nişte situaţii.

Urmărește-ne și pe t.me/Omniapres

CAPRICORN
Se poate să semnaţi un contract pe care aţi mai încercat să-l parafați și luna trecută, dar nu s-a putut. Acum se întrunesc, în sfârşit condiţiile – şi o să fie avantajos. Se poate să aflaţi un adevăr care vă poate schimba viaţa în bine şi o să vă bucuraţi de un trai mai bun. Se poate să lansaţi un proiect nou care să vă aducă profit şi să vă sporească faima în profesie.

VĂRSĂTOR
E posibil să lucraţi mult mai bine în echipă şi să daţi drumul unui proiect care să vă propulseze în carieră după o perioadă de stagnare profesională. E posibil să aveţi program de studiu şi să daţi examene, dacă sunteţi în sesiune, ori aveţi lucrări de predat. Se poate să luaţi o decizie la nivel de grup şi să fie spre folosul unor oameni defavorizaţi.

PEŞTI
S-ar putea să vi se acorde un credit bancar şi să vă împliniţi visul de a avea o casa aşa cum ați visat, fie şi în rate, dacă nu se poate cu banii jos. Se anunţa o serie de cheltuieli de neevitat şi-o să tot scoateţi banii din buzunar ca să nu se adune restanțe. Apare cineva care se asortează cu voi şi o să vă armonizaţi fie la treabă, fie la preocupările distractive.

BERBEC
Poate-l convingeţi pe şef să vă dea ceva în plus la salariu, că apar astfel de condiţii propice şi n-o să lăsaţi să vă scape o asemenea şansă, chiar aşa de la începutul anului. Încep să se-adune mai mulţi bani în casă, poate aţi vândut ceva care v-ajuta să strângeţi un capital s-aveţi de rezervă. Poate aveţi vreo idee – altfel – de afacere ca să se vorbească despre voi, să luaţi şi bani, să fie un progres în carieră, că e marele benefic Jupiter în zodia voastră.

TAUR
Or să vă reuşească demersurile care ţin de şcoală, de legalizarea unor acte şi de afaceri în general, c-au rămas multe de anul trecut de făcut şi chiar trebuie. Poate v-au rămas nişte aspecte legate de sănătatea de trecut în revistă şi n-o să evitaţi mersul la doctor. O să vă bucuraţi de revenirea cuiva care vrea să fiţi împreună c-aţi crezut tot timpul că doar aşa puteţi fi fericiţi

GEMENI
Poate v-alegeţi cu o colaborare de care o să fiţi încântaţi, c-aveţi nevoie de bani în plus pentru că sunt multe cheltuieli după perioada sărbătorilor. Poate plănuiţi o plecare în străinătate ca să vă perfecţionaţi într-un domeniu şi o să vă meargă strună. Se poate să faceţi o schimbare de macaz în carieră şi o să vă alegeţi altceva de făcut, dacă tot vă pricepeţi la toate.

RAC
Va caută cineva care visează la o relaţie serioasă, că se ştie că nu sunteţi adepţii aventurilor şi o să fie un exerciţiu afectiv până o să ştiţi ce anume e de făcut. Se rezolvă chestiuni mai vechi care ţin de serviciu şi o să vă puteţi pune în aplicare un proiect cu bătaie lungă. E momentul să scoateţi la iveală proiectul la care visaţi cine ştie de când şi să impresionaţi publicul.

LEU
Aveţi idei ingenioase şi sunt şi oameni care vă pot ajuta să le puneţi în practică şi succesul e pe-aproape, totul e să nu lăsaţi garda jos. E de legalizat un act şi o să aveţi de căutat prin arhive, dar se rezolvă online ca să nu mai bateţi drumurile. Vin ceva bani cu care o să mai completaţi nişte lipsuri, c-aţi cheltuit mult în ultima vreme, şi vă redresați.

FECIOARĂ
E bine să vă îngrijiți de sănătate, ca să fiţi în formă, c-o s-aveţi parte de provocări şi nu merge cu o sănătate fragilă. Poate o să cereţi un credit bancar să vă puneţi casa la punct, să schimbaţi mobilă, aparatura, să fie totul funcţional acasă. Apar nişte semne de oboseală şi or să vă treacă dacă faceţi o vizită la medic şi luaţi şi tratamentul prescris.

BALANŢA
E an bun pentru parteneriat şi o să perfectaţi comunicarea cu fiinţa iubită şi veţi ajunge, probabil, la căsătorie, dacă n-aveţi partener de viaţă. Se poate s-aveţi o relaţie mai bună cu şefii şi să mai primiţi oferte de job şi din altă parte – voi alegeţi. Relaţia partenerială ocupă locul central şi o să vă aşezaţi şi voi la casa voastră, dacă nu sunteţi căsătoriţi.

SCORPION
Se poate să începeţi nişte negocieri şi să vă menţineţi punctul de vedere până veţi obţine ce v-aţi propus, şi-o să mai lăsaţi şi de la voi, pe ici, pe colo. O să lucraţi cu spor într-o echipă şi rezultatele n-or să întârzie să apară și o să fie cu succes. Se poate să daţi un refresh interiorului locuinţei şi să investiţi nişte bani ca s-arate aşa cum v-aţi dorit.

SĂGETĂTOR
Şefii sunt, în continuare, pretenţioşi şi vă monitorizează şi o să vă străduiţi să nu ieşiţi din standardele impuse c-aveţi un obiectiv serios anul ăsta – să promovaţi. Cineva care nu v-a putut uita vă căuta, vine cu promisiuni de care chiar vrea să se ţină, că vă iubeşte. Voi ce ziceţi? Încă se mai poate face ceva cu fiinţa iubită, care se supărase, şi o să vă bucuraţi că mai e cale de-ntoarcere.

  -----
@omniapres.md

Recomandăm și ...

“Răzbunare” și “înlăturarea unui concurent”, spune Nicolae Eșanu despre demiterea lui Igor Demciucin

"Răzbunare" și "înlăturarea unui concurent", spune Nicolae Eșanu despre demiterea lui Igor Demciucin din funcția de adjunct al procurorului general de către șeful instituției, Ion Munteanu.  "În condiția în care nu au fost invocate fapte concrete, care ar permite unui observator independent să-și formeze propria...

Ion Chicu: Grosu Maiei din fruntea parlamentului este azi pentru a 4-a oară citat de instanță

Fostul premier Ion Chicu susține că Igor Grosu nu se prezintă la ședințele de judecată  pentru a răspunde în fața legii pentru calomniile pe care le lansează în stânga și-n dreapta... !Grosu Maiei din fruntea parlamentului este azi pentru a 4-a oară citat de instanță....

Elvețienii, prin referendum, au refuzat pensionarea la 66 de ani… și își acordă o a 13 pensie pe an

Elvețienii au votat împotrivă duminică aceasta pentru a schimba vârsta de pensionare de la 65 la 66 de ani pentru toți salariații. Potrivit estimărilor inițiale din consultare, trei sferturi dintre elvețieni au refuzat această măsură menită să asigure sustenabilitatea finanțării sistemului de asigurări pentru...

ULTIMA ORĂ

Opinie

Politica