Horoscop 25 ianuarie 2023. Zodia pentru care e posibil să vină mai mulți bani de la serviciu în perioada asta

Horoscop 25 ianuarie – o zi cu rezolvări. O să ne bucurăm de veştile bune, de gesturile unor oameni care ne apreciază şi o să putem bifa un succes.

VĂRSĂTOR
O să faceţi monetarul să vedeţi dacă v-ajung banii pentru o plecare la sfârşit de săptămâna să vă recreaţi, să vă puneţi şi muchii şi mintea în mişcare. O să aveţi o apariţie în public, poate o campanie, un serial – pregătiţi voi ceva care o să vă pună în valoare. S-ar putea să vă alegeți un extrajob și să vă suplimentați veniturile că era o listă lungă cu lucruri de cumpărat.

Urmărește-ne și pe t.me/Omniapres

PEŞTI
Se poate să luaţi nişte bani şi să daţi o raită pe la cumpărături, c-aveţi mai multe de luat şi o să vă puteţi orienta pe site şi să luaţi de pe online, sau din magazine. O să vă treziţi cu o invitaţie la nişte mondenităţi care v-ar deschide o nouă perspectivă socială, să cunoaşteţi şi altă lume. O reuşită în plan financiar și o să vă puteți schimba mașina, ori poate casa, că a devenit neîncăpătoare.

BERBEC
O să primiţi o recompensă pentru ce aţi muncit anul trecut, probabil, ca încep să se vadă efectele şi o să vă număraţi printre favoriţii şefilor. E posibil să-ntâlniţi în cercul de prieteni un proaspăt sosit care să se simtă atras de voi, şi să fie o atracţie reciprocă. Lumea din jur e cooperantă și poate vă uniți forțele ca să dați drumul unei afaceri de anvergură.

TAUR
E posibil să aveţi un succes în carieră, să deveniţi şi mai vizibili în societate, să lucraţi şi în paralel la mai multe proiecte personale şi de serviciu. Or să vă reuşească iniţiativele, o să vă remarce şefii, partenerii de afaceri şi o să vă croiţi un alt drum în sfera profesională. Poate cereți sfatul unui avocat ca să recuperați bani, bunuri onoarea pătată, că s-a ajuns la un impas

GEMENI
Voi se poate să puneţi la cale nişte proiecte de timp liber şi o să daţi refresh vieţii voastre mondene, c-aţi absentat o vreme, c-aţi fost ocupaţi până peste cap. Se poate să vă invite cineva la sfârşit de săptămână la o cabană, undeva să vă odihniţi, să faceţi şi un pic de mişcare la aer curat. Se încearcă cooptarea voastră într-un proiect, dar o să vă țineți tari pe poziție, să vi se respecte cota valorică.

RAC
Se poate să vă faceţi cunoscute calităţile în societate, să primiţi un titlu, să vă promovaţi, în continuare, munca, să vă faceţi un nume, dacă nu v-aţi impus până acum. E un eveniment festiv la care o să vă duceţi, c-aveţi ceva de spus, de făcut şi o să vă faceţi reclamă, să se ştie despre voi. V-ați putea orienta spre o afacere de familie și să vă duceți și în continuare la serviciu, doar s-ar putea.

LEU
Încep să se rezolve nişte acte care v-au dat de furcă şi acum vi se deschid nişte oportunităţi care să vă ofere posibilitatea să vă creaţi o imagine în societate. O ieşire diseară cu cineva de care vă era dor o să vă redea tonusul sufletesc de care aveţi nevoie ca să străluciţi în lumea voastră. O să vă fie ușor să vă exprimați un punct de vedere și o să adunați adepți care să lucreze pentru voi.

FECIOARĂ
Toată lumea vă solicită, iar voi nu vă eschivaţi de la nicio treabă, oricât de complicată ar fi că e o satisfacţie morală să vă dovediţi utilitatea. Aţi putea încropi un parteneriat de afaceri ca să aduceţi mai mulţi bani la bugetul familiei, să vă permiteţi un respiro în weekend. E posibil să vină ceva mai mulți bani de la serviciu în perioada asta și să faceți cumpărături pentru casă.

BALANŢA
Vi se face, din nou, o ofertă de lucru şi poate vă duceţi dac-aţi acumulat nişte nemulţumiri la actualul serviciu, că oferta pare să fie generoasă. O să fiţi cooptaţi de un grup, o fundaţie ca să susţineţi o cauză, să vă implicaţi cu ce se poate, că e mare nevoie de voi. O să vă caute cineva care vrea să fiți împreună și se poate să vă amorezați, să faceți casă bună împreună.

SCORPION
Poate vi se aprobă, în sfârşit, după lungi aşteptări un credit bancar să vă luaţi casa, ori maşina, ori poate aveţi altceva important de făcut cu banii – să vă căsătoriţi. La voi a sosit scadența şi trebuie să vă achitaţi de nişte obligaţii ca să puteţi începe alte proiecte în scurt timp. O confirmare despre un contract care vă poate fi semnat și să vă rotunjiți bugetul familiei.

SĂGETĂTOR
O să vă bucuraţi de atenţia pe care- o s-o primiţi din partea cuiva nou apărut în peisaj şi poate veţi începe o frumoasă poveste de dragoste, dacă nu sunteţi căsătoriţi. Sunt ceva noutăţi care să vă redirecţioneze profesional şi poate vă lansaţi pe o nouă orbita profesională Comunicarea cu partenerul de cuplu poate fi dusă la un alt nivel și să vă bucurați de o mai bună înțelegere.

CAPRICORN
Se poate să luaţi nişte bani şi să-i investiţi în casa pentru că aşteptaţi dinainte de sărbători momentul ăsta, să vă reamenajaţi interiorul, locuinţa. E posibil să fie un volum mare de muncă la serviciu şi să vă descurcaţi frumos şi să luaţi şi bani mai mulţi. Poate o să cheltuiți mai mulți bani ca să puneți casa la punt, că aveți nevoie de o schimbare de look al interiorului pentru un confort vizual.

 

  -----
@omniapres.md

Recomandăm și ...

Vasile Bolea despre forumul economic CSI: “Este important să restabilim piețele tradiționale pentru antreprenorii din Republica Moldova”

Delegația partidului ”Renaștere”, formată din deputați și consilieri raionali, participă la Forumul Economic Internațional al statelor membre ale CSI de la Moscova. Vasile Bolea, deputat în Parlamentul Republicii Moldova și unul dintre liderii Partidului „Renaștere”, declară că ”este foarte important ca Moldova să aibă posibilitatea...

BREAKING NEWS: Magistrata Marina Rusu a depus o cerere privind revocarea membrilor Herman von Hebel și Tatiana Răducanu

După publicarea rezultatelor investigației care a fost efectuată de Anticoruptie.md în privința Președintelui comisiei de Pre-vetting, Herman von Hebel, am considerat necesar să depun o cerere privind revocarea membrilor Herman von Hebel și Tatiana Răducanu, pe motiv de lipsă a unei reputații ireproșabile și...

VIDEO Vasile Bolea: Acordurile comerciale cu CSI reprezintă un avantaj incontestabil pentru Republica Moldova

Vasile Bolea, deputat în Parlamentul Republicii Moldova și unul dintre liderii Partidului „Renaștere”, declară că acordurile comerciale cu Comunitatea Statelor Independente (CSI) reprezintă un avantaj incontestabil pentru Republica Moldova. Este mai important astăzi, când unele țări folosesc în lupta de concurenţă metode nu tocmai...

ULTIMA ORĂ

Opinie

Politica