BREAKING NEWS: Un înalt oficial NATO: „Suntem pregătiți de o confruntare directă cu Rusia”

”Rusia a mobilizat 300.000 de soldați, iar fabricile sale militare lucrează non-stop. Aceasta înseamnă că câmpurile Ucrainei vor fi martorii în curând la lupte cu tancuri și tranșee la scară largă. Se întâmplă ceva care nu ar fi trebuit să se mai întâmple în Europa după al Doilea Război Mondial”, scriu jurnaliștii americani de la New York Post.

Obiectivele strategice ale Federației Ruse depășesc Ucraina, spune amiralul Rob Bauer, șeful comitetului militar al NATO. Acesta a remarcat că obiectivele strategice ale Rusiei depășesc Ucraina, deoarece Kremlinul vrea să recâștige tot teritoriul fostei Uniuni Sovietice.

Într-un interviu, locotenent-amiralul a declarat că: ”Alianța este pregătită pentru o confruntare directă cu Rusia, dar trebuie să se rearmeze”.

În completare, Victoria Nuland, un înalt oficial al politicii externe al SUA a declarat că ucrainenii vor primii toate armele de care au nevoie.

„Vrem să-i punem în cea mai bună poziție posibilă, astfel încât, indiferent dacă acest război se termină pe câmpul de luptă, prin diplomație sau o combinație, să se așeze pe o hartă care este mult mai avantajoasă pentru viitorul lor pe termen lung și că Putin simte eșecul strategic”, a Victoria Nuland.

  -----
@omniapres.md