Noi acțiuni de protest s-au desfășurat astăzi în țară. Mai multe trasee au fost blocate

Noi acțiuni de protest s-au desfășurat astăzi în mai multe localități din țară de Partidul Șor. Simpatizanții formațiunii au blocat circulația pe traseele din țară, ca răspuns la refuzul guvernării de a achita facturile pentru lunile de iarnă. Printre participanții de la Chișinău a fost și vicepreședinta formațiiunii, Marina Tauber, vizată în mai multe dosare penale.

În capitală, zeci de participanți au blocat bulevardul Dacia din sectorul Botanica al capitalei. Eu au scandat „Noi suntem poporul”. Aceștia invocă nemulțumirea că premierul, Dorin Recean, nu discută cu ei despre rezoluția prin care solicită achitarea integrală a facturilor pentru lunile de iarnă.

Flashmobul național de blocare a drumurilor în diferite regiuni ale țării este rezultatul refuzului “premierului războiului”, Dorin Recean, de a discuta direct cu autorii Rezoluției în care se cere achitarea integrală a facturilor cetățenilor pentru lunile de iarnă.

Amintim, că pe 13 martie, Mișcarea pentru Popor, din care face parte și Partidul „Șor” a organizat un protest în capitală. Și atunci au fost blocate mai multe străzi în capitală și în șase raioane din Republica Moldova.

  -----
@omniapres.md