Horoscop 17 martie 2023. Zodia pentru care se rezolvă o problemă financiară și scapă de griji

Horoscop 17 martie + Reușite azi. O să luăm decizii după ce vom ține cont de toți factorii care intră în joc și o să ne reorganizăm pe viitor, să ne meargă și mai bine.

PEȘTI
E posibil să primiți niște bani în plus, poate vin și din particular niște sume și o să vă echilibrați din punct de vedere financiar, că ați cam fost în derivă. Cochetați cu ideea să vă duceți la alt serviciu sau măcar să vă luați ceva de lucru în particular, ca să mai câștigați un ban. Se poate să primiți o sumă de bani pe care trebuia să o luați mai de mult și ajungeți și voi în sfârșit cu cheltuielile la zi.

Urmărește-ne și pe t.me/Omniapres

BERBEC
La voi se conturează o reușită, poate scoateți bani dintr-o activitate care prinde bine la un public, se cere în momentul de față și o să fiți încântați de rezultate. Se poate să vă deranjeze ceva, să fie o răscolire sufletească și să se rezolve cu o discuție la cafea și o plimbare. La voi e un proiect de anvergură la orizont și o să vă implicați trup și suflet ca să iasă ceva de cea mai bună calitate. E anul vostru, nu se poate altfel.

TAUR
Cu toate că aveți cheltuieli mari în perioada asta o să faceți tot posibilul să faceți o plimbare și în afara orașului, să plecați într-o excursie, în vizită undeva. Vă puteți asocia cu niște oameni ca să pregătiți un nou proiect din care să vă asigurați banii pentru cheltuielile curente. O să încasați mai mulți bani, poate pentru că mai aveți niște colaborări și încep să se adune acolo bani în cont. O să fie o sumă frumușică.

GEMENI
Aveți idei pe care le puteți pune în practică și o să se găsească finanțare, sponsori, care să vă asigure banii cu care să duceți la bun sfârșit ce lucrați. Vi se lansează o invitație să luați parte la un eveniment care poate are legătură și cu profesia, dar și cu latura personală. O să vi se propună o funcție, și dacă sunteți dispuși să sacrificați din timpul liber, o să vă dați acceptul.

RAC
Se conturează succes, oricât de mic, dar o să vă faceți văzuți, auziți și o să fie nevoie de voi, mai mult ca altă dată, prin ceva, o să atrageți voi atenția. Poate vă apucați de ceva în particular și o să vi se mulțumească pentru felul în care veniți cu idei ingenioase și utile. Voi o să vă luați casă și o să apelați, probabil, la vreo agenție imobiliară ca să nu aveți bătaie de cap cu drumurile sau faceți totul online. Vedeți și voi.

LEU
Vin bani de la serviciu și o să vedeți dacă vă permiteți o escapadă turistică sau aveți obligații pe-acasă și nu vă puteți deplasa. Se rezolvă o chestiune financiară, poate aproba banca un împrumut și scăpați de niște griji. O să renegociați un contract și dacă nu o să obțineți niște bani în plus, poate o să luați în calcul și o altă ofertă de lucru.

FECIOARĂ
O să faceți treabă, și la serviciu și acasă. O să vă mai și odihniți și o să puteți pleca și în vizită la un frate, o soră care locuiesc în altă parte, prin țară. E cineva care vrea să puneți umărul la o colaborare care v-ar aduce satisfacții profesionale și materiale. O să-l luați prin surprindere pe partenerul de cuplu cu o decizie care vă poate schimba amândurora viața în bine.

BALANȚĂ
O să recuperați niște bani și o să vă puteți muta sau să vă luați o mașină, ori poate strângeți bani pentru un concediu mai special, peste mări și țări. Apare cineva care speră să vă atragă atenția necesară, ca să formați un cuplu, că se regăsește în felul vostru de a fi. Vouă vi se face o propunere de afaceri și, dacă aveți timp, vă implicați, dacă nu, vedeți din toamnă ce se mai întâmplă.

SCORPION
Se poate să descoperiți o îndeletnicire care v-ar aduce un echilibru interior și ați putea trece mai ușor peste greutățile de la serviciu. O să iasă niște adevăruri la iveală și o să vă repoziționați față de niște oameni pe care i-ați judecat greșit. Vi se fac oferte de lucru și, dacă vă doriți o schimbare, dați drumul provocărilor ca să gustați un pic de adrenalină.

SĂGETĂTOR
Vin bani și o să vă puteți repezi într-o stațiune de agrement să schiați dacă mai e zăpadă, să faceți o drumeție, că să vă dezmorțiți. Noutăți în sfera sentimentală și o să puteți întâlni pe cineva care să vă declanșeze toate endorfinele și să vă îndrăgostiți. Se poate să legalizați niște acte și să căpătați un alt statut, să treceți la alt nivel de salarizare.

CAPRICORN
E animație, aveți multe pe cap, dar se observă reușite la care vor pune umărul și cei cărora le pasă de voi, ca să mai și respirați. Se anunță niște bani care v-ar ajuta să ieșiți pe afară, la plimbare, să vă aerisiți, că ați atins un prag de oboseală. Poate găsiți lucruri ieftine pentru casă și o să luați câte ceva, că e de profitat de niște prețuri bune.

VĂRSĂTOR
Vi se reînnoiește, fie un contract, fie o promisiune de proiect care v-ar aduce bani, faimă și o să vă echilibrați din punct de vedere financiar. Se poate să vă găsiți ceva de lucru și în particular și să o duceți mult mai bine din punct de vedere financiar, că tot aveți multe cheltuieli. Vă mai gândiți dacă o să apelați la un credit bancar sau o să strângeți bani din salariu ca să vă schimbați mașina.

  -----
@omniapres.md

Recomandăm și ...

Valeriu Ostalep: “Securiștii români ar fi trebuit să-și informeze conducerea despre ce fac ei greșit în Moldova”

În societatea moldovenească există îngrijorări și temeri cu privire la România din cauza memoriei istorice neplăcute, a impunerii cetățenilor Moldovei a denumirii limbii și a studierii nefirești a istoriei românești, precum și din cauza viziunilor și aspirațiilor expansioniste ale conducerii țării vecine. O astfel de...

Alexei Lungu despre paradoxul tarifelor: Prețul gazelor scade pe bursele mondiale, dar în Moldova crește

Monopol este al doilea nume al regimului Sandu. Doamna președinte a construit un singur centru de decizie în toate sferele, dând la o parte punctele de vedere alternative. Este vorba și despre sectorul gazelor. Ca orice monopolist, Sandu înțelege că indiferent de prețurile stabilite, oamenii...

BBC: Există un risc serios ca Ucraina să piardă războiul cu Rusia anul acesta

Fostul comandant al Comandamentului Forțelor Comune din Marea Britanie avertizează că Ucraina ar putea fi înfrântă de Rusia chiar în 2024. Motivul ar fi că ucrainenii ajung să simtă că ”nu mai pot câștiga”. Generalul Sir Richard Barrons, fostul comandant al Comandamentului Forțelor Comune (în...

ULTIMA ORĂ

Opinie

Politica