Marina Tauber a făcut o interpelare către Inspectoratul de poliție Buiucani

Deputatul Marina Tauber a făcut o interpelare către Inspectoratul de poliție Buiucani, în care a cerut ca indivizii care au atacat, joia trecută, coloana de manifestanți să fie aduși în fața justiției.

”Fețele lor sunt cunoscute de poliție, iar intențiile și acțiunile lor agresive au fost înregistrate clar în numeroase imagini în care se vede clar cum încearcă să mă atace pe mine, pe primarul de Orhei, Pavel Verejanu, pe liderul Partidului „Renașterea”, Serghei Mișin, și pe alte persoane.”, a scris Tauber.

Așa cum am anunțat ieri, în calitate de deputat în parlament, am făcut o interpelare, oficială, către Inspectoratul de poliție Buiucani, în care am cerut ca indivizii agresivi, care au atacat, joia trecută, coloana de manifestanți pașnici să fie aduși în fața justiției.

Fețele lor sunt cunoscute de poliție, iar intențiile și acțiunile lor agresive au fost înregistrate clar în numeroase imagini în care se vede clar cum încearcă să mă atace pe mine, pe primarul de Orhei, Pavel Verejanu, pe liderul Partidului „Renașterea”, Serghei Mișin, și pe alte persoane.

Cer să fie identificate persoanele, iar agresorii să fie trași la răspundere.

Pentru a ușura munca poliției, nu doar că am anexat la interpelare imagini video, dar am detaliat și ce articole din lege au încălcat acești agresori, reprezentanți ai regimului PAS.

Ne vom face dreptate și nimeni din cei care au încălcat legea nu va scăpa de răspundere, mai scrie Marina Tauber într-o postare pe Facebook.

  -----
@omniapres.md