Horoscop 17 septembrie – zodia care decide azi să se căsătorească

Horoscop 17 septembrie – o zi cu surprize. O să ne bucurăm de un gest oricât de mic venit din partea celor dragi şi o să le întoarcem şi noi gestul.

FECIOARĂ
O să treceţi în revistă evenimentele de prin oraş, poate vă duceţi la o nuntă, ori la un botez dacă nu ajungeţi la vreun concert – e animaţie şi o să vă placă. O să puneţi punctul pe i într-o chestiune de ordin sentimental şi se va aplana un conflict, o să fie armonie în relaţie.

Urmărește-ne și pe t.me/Omniapres

BALANŢA
E cineva care vrea să vă cunoaşteţi şi dacă n-aveţi partener de viaţă o să fiţi şi voi interesaţi de ce fel de persoană e aceasta şi o să-nceapă o tatonare. Se poate să vă invite cineva la o plimbare la malul mării, un dus-întors şi o să vă prindă bine ca să vă mai spălaţi gândurile.

SCORPION
Se poate să iasă la iveală un adevăr care să v-ajute să treceţi peste o ceartă, nişte neînţelegeri cu cineva la care ţineţi. Relaţia cu partenerul de cuplu poate atinge acel grad de maturitate încât să vă doriţi să legalizaţi relaţia, să vă căsătoriţi.

SĂGETĂTOR
O invitaţie la un eveniment monden o să spele toată oboseala acumulată şi o să vă consolidaţi şi relaţiile amicale, chiar şi de afaceri cu ocazia asta Se poate să aveţi o petrecere în familie şi să vă ocupaţi de pregătiri, pentru că fac parte din bucuria evenimentului.

CAPRICORN
Vă iau prietenii într-o excursie şi o să vă priască atmosfera şi faptul c-au avut ei iniţiativa, că voi poate aţi fi preferat să rămâneţi acasă. Poate vă duceţi la ziua cuiva de naştere, chiar şi prin ţară, pe undeva, şi vă-ntoarceţi până la noapte.

VĂRSĂTOR
Se poate să reparaţi o relaţie de prietenie, sau de dragoste şi să vă vină inima la loc, că nu aţi fost în apele voastre fără persoana respectivă Cineva o să revină cu un telefon ca să afle dacă v-aţi răzgândit şi o să acceptaţi o ofertă de colaborare.

PEŞTI
Se poate să vă invite rudele apropiate la o masă festivă şi o să mai puneţi la cale şi alte evenimente la care o să contribuie fiecare cu ce poate. Apar surprize, sunt apropiaţi care vor să vă scoată la plimbare, la un meci, la film, la piscină şi o să fie o zi condimentată.

BERBEC
O să vă lăsaţi luaţi pe sus, la mare, la munte, o plimbare nu vă strica, oricum, voi nu sunteţi monotoni şi energia voastră îi molipseşte şi pe ceilalţi. Cineva cu care nu v-aţi înţeles într-o relaţie de cuplu revine, în speranţa că, de data asta, o să vă meargă bine. Voi decideţi.

TAUR
Viaţa voastră sentimentală se poate schimba într-o clipă dacă se-ntoarce omul în care v-aţi pus toate speranţele şi dacă sentimentele voastre faţă de el nu s-au schimbat. Se poate să vă treziţi cu un reminder că acel cineva care v-a oferit un job aşteaptă răspunsul de la voi.

GEMENI
Poate plecaţi cu grupul într-o aventură turistică şi o să vă-ntoarceţi cu bateriile încărcate să rezistaţi la provocările care apar de mâine încolo Poate aveţi ceva de sărbătorit şi fie îi chemaţi pe prieteni, rude, pe la voi, fie vă duceţi la un restaurant, la o terasă.

RAC
Se poate să faceţi cunoştinţă abia acum cu cineva care e pe lungimea voastră şi să vă regăsiţi în acest gen de relaţie, să vă acomodaţi. O să vă facă plăcere să ieşiţi cu prietenii la masă, vă duceţi la un spectacol, un meci, un concert.

LEU
Împăcarea cu fiinţa iubită va fi un adevărat pansament sufletesc şi o să duceţi un trai liniştit, echilibrat, că asperităţile din relaţie s-au topit. Poate-i faceţi o surpriză partenerului de cuplu şi o să ajungeţi la malul mării sau să luaţi prânzul în oraşul vecin, ori altundeva.

  -----
@omniapres.md

Recomandăm și ...

Andrei Nastase: Când eu și colegii mei luptam în stradă, partenerii de dezvoltare îl susțineau pe Plahotniuc

Andrei Nastase declară că atunci când împreună cu colegii „eram în stradă și luptam pentru statul de drept, drepturile și libertățile civice, dreptul la asociere, libertatea presei, Plahotniuc, susținut de partenerii de dezvoltare, îmi punea în cârcă orice doar pentru a mă compromite„. Cum a...

VIDEO Consiliul Superior al Procurorilor s-a întrunit astăzi în ședință

Consiliul Superior al Procurorilor s-a întrunit astăzi în ședință: Plenul va examina dosarele candidaților pentru funcția de Procuror General Consiliul Superior al Procurorilor s-a întrunit astăzi, 24 mai, în ședință. Pe agendă sunt două subiecte, printre care și examinarea dosarelor candidaților în cadrul concursului pentru...

Statele Unite îşi vor revizui termenii cooperării cu Georgia şi introduc restricţii de vize

Statele Unite îşi vor revizui întreaga cooperare cu Georgia după ce parlamentul acestei ţări a adoptat o lege controversată privind "influenţa străină", a anunţat joi seara secretarul de stat Antony Blinken, relatează AFP şi Reuters. "Astăzi lansez o revizuire completă a cooperării bilaterale dintre Statele...

ULTIMA ORĂ

Opinie

Politica